reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

MONONOKE- dziękować:tak:;-):tak:

czyli u Ciebie tez chlopaki leeeeeeecą do przodu-super!!niech biegną [FONT=&quot]
d055.gif
[/FONT]

AGUSIA- dzieki i też kochać Was babki-zawsze to razniej jak sie wie,ze nie jest sie samemu w tym calym zamieszaniu o dzidzi..

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki dziewczynki za waszą miłość :*:*:*:* tez was wszystkie kosiam strosnie :*:*:*:*:*

mama u mnie raczej nigdzie nie doleca bo pojutrze mam termin @ :D ale niech cwicza :D grunt to wprawa :p I tak jak katty mowi, rozkladac nogi nawet jak juz sil nie ma :D

ps. wiecie co? odbilo mi chyba po tych swietach.... wczoraj mi bylo niedobrze a dzisiaj chce mi sie ciagle jesc i jesc i jesc i jesc .....masakra

a ja umieram z bolu wczoraj to normalnie zdychalam i zastanawialam sie czy nie jechac po zastrzyk p bolowy na pogotowie bo czasem juz tak bywalo normalnie 3nospy 2 ibupromy i nic nie pomagalo najgorzej jak dostane wieczorem albo w nocy to normalnie padam na pysk i becze raz mi goraco a raz zimno mowia ze po porodzie miesiaczki sa lagodniejsze ale czy to prawda...

reklama
KWIATUSZEK - pociesze Cie-po porodzie są lagodniejsze ...ja przed porodem to doslownie po ścianach chodzilam ,mdlalam z bolu a teraz....naet ni wiem kiedy dostaje ,zadnych boli -nic-dlatego musze wyliczyc kiedybedzie @ bo inaczej mnie zaleje i nawet nie poczuje...

Do góry