reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

MY, jak juz wczesniej wspomnialam, mielismy zostac w domu i cieszyc sie soba ale tesciowie organizuja sylwestra rodzinnego wiec sie ewakuujemy :D Idziemy na sylwestra w szkole :D Ze znajomymi oczywiscie :D

reklama
witam sie ponownie,bylismy na zakupach spozywczysz,mąz poszedl pozniej z dziecmi na spacer ,ale ...po 15 minutach wrocili zmarznieci na kość...wiem zima..ale bez przesady;/;/;/

dzieci sie nudza bo calymi dniami w domu...do przedszkola ich nie dalam bo jak Tomi w domu to chcielismy byc razem ,ale jest tak zimno ,ze na spacery wychodza na chwilke i to wszystko -jednak w przedszkolu maja tyle zajeć ,ze o nudzie nie ma mowy a w domu...wiadomo.

ja wciąż czuje lewy jajnik i podbrzusze...mam nadzieje,ze to dobry znak!!

my mamy calą rodzinę na Pomorzu wieć sylwester w domowym zaciszu z dziećmi...to znaczy Oni beda spac;))

Mama, ile????????
Nie wyglądasz na tyle!
dobrze zakonserwowana :*

Kurcze ja już w tym roku 26... ale zleciało...

My też w domu-Sylwester z dwójką albo z polsatem ;) kupimy sobie po szampanie ruskim, wypijemy i pójdziemy spać ;)

reklama
Mama, ile????????
Nie wyglądasz na tyle!
dobrze zakonserwowana :*

Kurcze ja już w tym roku 26... ale zleciało...

My też w domu-Sylwester z dwójką albo z polsatem ;) kupimy sobie po szampanie ruskim, wypijemy i pójdziemy spać ;)
MARTUSIA- spadlam z krzesla:-D:-D:-D:-D:-Dpo szampanie ruskim mowisz:-)

dziekuje ,skoro mowisz ,ze nie widać,ale taka prawda jestem rocznik 79 i teraz w lipcu skonczylam 31 lat...

AGUSIA- dziekuje-nie ma jak to my kobiety same siebie chwalimy:-D:-D:tak:;-)

Do góry