reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
kaja80 , witam cie bardzo serdecznie i mocno trzymam kciuki za II, i zeby zostały przez 9 miesięcy!
ja dzisiaj (31 DC) zobaczyłam niestety I, ale inaczej nie mogło byc, bo nie mam żadnych objawów. no i nie staraliśmy sie za bardzo w tym miesiącu...
ale i tak jest mi
ja dzisiaj (31 DC) zobaczyłam niestety I, ale inaczej nie mogło byc, bo nie mam żadnych objawów. no i nie staraliśmy sie za bardzo w tym miesiącu...
ale i tak jest mi
Elzbietko teraz jak bedziesz brala inaczej te leki to moze predziutko bedzie dzidzi!!wierze w ciebie bardzo mocno!!A co do objwow to przeciez nie trzeba ich miec!Ja nadal mam okrutna zgage, ciagle chodze siku i mam straszne zatwardzenie...A apetyt...to raczej bardziej na soki szczegolnie bananowe!! no i pierwszy raz w zyciu mialam zawroty glowydoslownie jakbym byla pijana
Kaja 80 witamy cie i zyczymy II kreseczek!!
Kaja 80 witamy cie i zyczymy II kreseczek!!
Elżbietka
mother of two sons&angel
juz tak bardzo bym chciala...
ale wierze ze sei uda. juz za 7 dni bedziemy na majorce, wyluzuje, nie bede miala bb, zapomne troszke i moze cos sie uda????
a zatrwardzenie to ja tez mam, okropne!
ale wierze ze sei uda. juz za 7 dni bedziemy na majorce, wyluzuje, nie bede miala bb, zapomne troszke i moze cos sie uda????
a zatrwardzenie to ja tez mam, okropne!
reklama
A
Agnezzz
Gość
Elżbietko - spokój, spokój, spokój..to chyba jedyne co można tobie teraz radzić, no i oczywiście łykanie wszystckich preparatów. Ale szczęściara z Ciebie, bo uda ci się z tą Majorką trafić na płodne dni - 7 dni szaleństwa
A tak trochę z innej beczki - jedziecie na majorkę z biura podróży?
A tak trochę z innej beczki - jedziecie na majorkę z biura podróży?