reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Mam taką nadzieje ,choć czasami zaczynam wątpić :( ,choć wiem ,że nie powinnam,ale napewno się uda ;D i wszystko będzie o.k :)

Lana kochanie a czemu ma sie nie udac?! zobaczysz ze bedzie wszystko dobrze!W dodatku masz juz sliczna zdrowa coreczke wiec...

masz racje skarbie przecież mam już moja śliczną i zdrową Wikusie-czasami mnie tylko łapie takie zdołowanko :( ,bo nie mogę się już doczekać ,teraz tylko czkać na braciszka dla mojej dziewuszki ;D

Czesc wszystkim przyszlym mamusią.Ja mam wszystkie objawy ciązy ale boje sie zrobic test bo ostatnio (5-mc) poronilam.Mam nadzieje ze teraz to bedzie juz pewne.Pozdrawiam

kaja80 , witam cie bardzo serdecznie i mocno trzymam kciuki za II, i zeby zostały przez 9 miesięcy!

ja dzisiaj (31 DC) zobaczyłam niestety I, ale inaczej nie mogło byc, bo nie mam żadnych objawów. no i nie staraliśmy sie za bardzo w tym miesiącu...
ale i tak jest mi :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Elzbietko teraz jak bedziesz brala inaczej te leki to moze predziutko bedzie dzidzi!!wierze w ciebie bardzo mocno!!A co do objwow to przeciez nie trzeba ich miec!Ja nadal mam okrutna zgage, ciagle chodze siku i mam straszne zatwardzenie...A apetyt...to raczej bardziej na soki szczegolnie bananowe!!:) no i pierwszy raz w zyciu mialam zawroty glowy:(doslownie jakbym byla pijana:)

Kaja 80 witamy cie i zyczymy II kreseczek!!:)

no to kto wie Elzbietko... :p
A na majorce napewno bedzie super!! wyluzujesz sie i nie bedziesz juz tak chodzic czesto na BB co pozwoli zapomniec ci o fasolce!!
co do zatwardzen to ja zawsze mialam wrecz przeciwnie.

reklama
Elżbietko - spokój, spokój, spokój..to chyba jedyne co można tobie teraz radzić, no i oczywiście łykanie wszystckich preparatów. Ale szczęściara z Ciebie, bo uda ci się z tą Majorką trafić na płodne dni - 7 dni szaleństwa ;)
A tak trochę z innej beczki - jedziecie na majorkę z biura podróży?

Do góry