reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

hej laseczki:)
przepraszam ze sie nie odzywalam ale mam nadzieje ze sie nie zloscicie:) musialam pomagac mamci na swieta o i tyle pracy i po swietach...
wspomne ze mialam wizyte 23go dzidzius sie wiercil ma 35,9mm przeziornosc karkowa ok kosc nosowa ok tylko sie cieszyc :)piekny prezent na dwiazdke:)
a tu wam pokaze mojego szkrabka :) SL278812.jpg SL278652.jpg

reklama
Czesc laseczki :)
Kamia, kiedy bralam slub wazylam 68kg przy wzroscie 170cm :D Moja najwyzsza waga to 70 kg a obecnie waze 65 :D Nigdy nie stosowalam zadnej diety, po prostu mam takie okresy, szczegolnie przy duzym nawale pracy, ze nie mam czasu sobie pojesc, wiec chudne :D Ale cos czuje, ze po swietach wroce do magicznej liczby 70 :D Boje sie nawet stawac na wadze :D
Dzieki za fluidki choc nie nastawiam sie na fasolke - objawow jakichkolwiek brak... normalnie nic... nic a nic... ale test przed nowym rokiem trzeba wykorzysac :D Chciaz musze wam powiedziec, ze kusilo mnie zeby isc na betke nawet jutro bo jade do miasta a na wyniki i tak musialabym poczekac do piatku lub soboty:D

Misia ja myslalam ze juz dzisiaj bedziesz test robila, a Ty talej zwlekasz... normalnie masz nerwy ze stali chyba ....

Anulka faktycznie, piekny prezent na swieta :) i cale szczescie ze dzieciatko zdrowe :)

Ok, trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&7 za wszystkie testujace przed nowym rokiem :p

Dzień dobry
Misia, ja Cie podziwiam :no: ja tam bym robiła test nawet dziś.
Mononoke, piekna laseczka jesteś i tyle :-D a brakiem objawów się nie sugeruj, ja do tej pory nie mam :-p
anulka, ale piękny dzidziol!!! Super, mam nadzieję, że niedługo też takiego zobaczę.

Ja dziś byłam na badaniach krwi - tokspolazmoza, grupa krwi, morfologia, glukoza i moczu. Jutro wyniki.
Objawów nie mam nawet najmniejszych :-(

dziekuje kochane :)
Kahaka ja tez objawow nie mialam :) i do tej pory spokoj jedynie co mi dokucza to bol glowy a wczoraj to okropny :/ cala noc bolalo i teraz troszke cmi mam nadzieje ze wytrzymam:)
napewno zobaczysz swojego szkrabka :)

witam nie robilam dzis testu temp dzis spadła do 36,8 okresu nie widac ale juz zaczyna mnie bolec brzuch i mam brazowy sluz takze czuje ze @ przyjdzie jesli nie rozkreci sie dzis to zrobie test.jak ma byc pozytywny to wyjdzie pewnie obojetnie oktorej go zrobie ale czuje ze nic z tego

Anulka śliczny bąbelek, rośnie jak na drożdżach a co najważniejsze zdrowo rośnie:-) oby tak dalej:-) kiedy kolejna wizyta?
Kahaka czyli etap badań rozpoczęty:-) ja odkąd jestem w ciąży to mam wrażenie że tylko co chwilę do laboratorium biegam;-) tak wczoraj o Tobie myślałam, ze jak się martwisz tym brakiem objawów to może pójdź sobie wcześniej na wizytę do lekarza żeby się upewnić ze wszystko ok:-) bo wizytę masz na 11 tak?
Monooke no waga piękna:-) powodzenia przy pisaniu pracy:-)
Misia jak jesteś tyle po terminie @ to czekanie już nie wiele da bo dwie kreseczki albo będą (i oby tak było:-)) albo jak nie jesteś (czego nie życzę:-() to nie

Ja już na końcu czwartego tygodnia (przed terminem spodziewanej @ ) wymiotowałam nawet po wodzie mineralnej i byłam pewna, że w pracy zaraziłam się jelitówką, ale po 4 dniach zaczęłam coś podejrzewać, chociaż jeszcze nie było opóźnienia ale potwornie bolały mnie sutki przy każdym dotknięciu. Na teście wyszły dwie wyraźne krechy a beta następnego dnia 650 :)

reklama
Kamia wierz mi nie chce mi sie straszliwie pisac :D rozleniwilam sie strasznie, spac mi sie chce tylko i glowa pobolewa.... pffff zasne zaraz chyba ....

Do góry