reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Staram sie być cierpliwa i sie nie nakręcać...
Mononoke-ja miałam przed swietami plaski brzuch a teraz o ... :p:D znowu bede sie meczyc by spalic te wszystkie smakolyki ktore jadlam . :) Co do kolacji dasz rade :) :p:D jbc bedziemy sie razem w diecie wspierac :) hehe

reklama
Mononoke, oby ten ostatni test rzeczywiście był ostatnim!;-)
No... na pewno bedzie ostatni... w tym roku :D

A ja miałam dzis piękny sen...Śniło mi się moje dziecię. Chłopiec piękny. Ciekawe czy się sprawdzi co do płci. :-D
Ja wiem, ze najwazniejsze cale i zdrowe ale chcialabys pierwsza fasolke plci meskiej ?:>

Ja też się objadam niemiłosiernie. Wczoraj byliśmy u teściów, a dziś jedziemy do moich rodziców.
EEEE...... moja watroba dalej wspomina wczorajszy dzien .....

Ciągle martwię się moim brakiem objawów. Nawet piersi nie mam powiększonych!
A jak bylo w poprzedniej ciazy ?

W Wigilie teściowie dowiedzieli się, że będą dziadkami. Był płacz oczywiście io otwarty szampan :-) Miłego dnia dziewczynki.
Ja mysle, ze to byl najpiekniejszy prezent na gwiazdke dla nich :) milego dnia kochana:*

Misia1111 pisze:
Staram sie być cierpliwa i sie nie nakręcać...
Mononoke-ja miałam przed swietami plaski brzuch a teraz o ... :p:D znowu bede sie meczyc by spalic te wszystkie smakolyki ktore jadlam . :) Co do kolacji dasz rade :) :p:D jbc bedziemy sie razem w diecie wspierac :) hehe

ja w zyciu nie bylam na diecie :D I chyba bym nie potrafila :D a Ty nie dieta tylko mysl bo mnie sie wydaje ze mamy kolejna fasolke :p

Mononoke-zobaczymy,zobaczymy... narazie wole sie nie nakrecać. bo jak sie nakrece i nic z tego nie wyjde to chyba przez tydzien bym ryczala w poduszke i sie do nikogo nie odzywala. a to nie byloby dobre :)

Mononoke, no cóż, mnie się marzy dziewczynka, ale za to mężulkowi syn, więc wszystko jedno ;-) a w poprzedniej ciąży bolały mnie piersi i byłam wrażliwa na zapachy.

A ja bym chciala tak jak POZIOMKI miec bliźniaki :D Nie wiem czemu ale to za mna chodzi :D I to najlepiej dwujajowe zeby chlopiec i idziewczynka byli od razu :D Moze nam sie uda w przyszlym roku :)
Poki co zbieram sie do rodzicow... zapowiada sie masakra kulinarno-watrobowa:)
Milego dnia dziewczynki:*

A ja bym chciala tak jak POZIOMKI miec bliźniaki :D Nie wiem czemu ale to za mna chodzi :D I to najlepiej dwujajowe zeby chlopiec i idziewczynka byli od razu :D Moze nam sie uda w przyszlym roku :)
Poki co zbieram sie do rodzicow... zapowiada sie masakra kulinarno-watrobowa:)
Milego dnia dziewczynki:*
No 3maj sie i milej wizyty zycze :) bo ja to juz mam spokoj na szczescie od spotkan z rodziną :)

misia wtedy jak robilas betke to mogla nie wyjsc bo pewnie xarodek nie był zagniezdzony a teraz pewnie cos jest na rzeczy szoruj do tej apteki ja powinnam dzis dostac @ zobaczymy narazie nic sie nie zapowiada oby nie przyszła jakby co to jutro albo po jutre testuje

misia wtedy jak robilas betke to mogla nie wyjsc bo pewnie xarodek nie był zagniezdzony a teraz pewnie cos jest na rzeczy szoruj do tej apteki ja powinnam dzis dostac @ zobaczymy narazie nic sie nie zapowiada oby nie przyszła jakby co to jutro albo po jutre testuje
No mam nadzieje. niby 7 dni bez @. ale nie koniecznie musi byc to ciąza... tak sie zaczynam bac...

reklama
Do góry