reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
pchełka10.05  ja mialam tak samo jak Ty wiec moze to wlasnie Twoja fasolka sie pokazuje, ale poczekaj juz te 2 dni do @ i wtedy zrob tescik :)

Elżbietka  staraj sie staraj :) na pewno juz niedlugo :)

witam was dziewczęta! wczoraj znalazłam to cudowne forum i mam nadzieje że nie wchodzę na chama pisząc że was rozumię jak to jest gdy tak sie czeka na to maleństwo, minęło 2 miesiące jak sie zdecydowaliśmy że chcemy dzidzię a tu nic i sobie myslałam jak to można wpaść przecież to nie takie łatwe stworzyć nowe życie a teraz mam 26 tygodni za sobą i nasz maluszek jest taki duży że nie można go już zmierzyć, a ty pchełko nie przejmuj sie objawami ja nie miałam żadnych, zaczęłam tylko jadać kolację po 8 kanapek a wcześniej nie jadałam i gdy zrobiłam test i zobaczyłam II to normalnie...
myślę że będę tu częściej zaglądała, bo fajne rzeczy mozna znaleźć i powodzenia wszystkim oczukującym na fasolkę i czekający na dzień końcowy(ja sie juz boję)

witaj majad bardzo serdecznie tylko ze ja staram sie juz od 7 miesiecy bo z pierwsza dzidzia nam nie wyszło a miałam objawy oj miałam !!! i choc była z nami krótko to zdazyła dac mi w kosc dzidzia pozdrawiam i witam w naszym gronie MYSIA GDZIE JESTES !!!!!!!!!!!!! ODEZWIJ SIE DO MNIE JAK TAM ZROBIŁAS TEST???????? CZEKAM NA CIEBIE

Majad gratuluję :) Odwiedzaj nas często i podsyłaj ciążowe fluidki :)
Pchełko nie ugnij się - test dopiero w piątek. Najwcześniej - a potem od razu wpisuj II na BB :) Trzymam kciuki :laugh:

reklama
Do góry