reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
anulka, taraz tak sibie siedze i mysle o tobie i po pierwsze trzymam kciukasy, ale moze lepiej nie nakrecaj sie az tak, lepiej sie milo zaskoczyc, niz pozniej przezywac, plakac, lapac dola... wiem jak ja przezywalam... moze lepiej zajmij sie czyms zupelnie innym niz zastanawianiem sie nad fasolka, bo zwariujesz... wiem, ze ciezko... podesle ci zaraz fajnego linka do gierek on-line, glupia, ale wciaga, polubilam ja ;-)

anulka, taraz tak sibie siedze i mysle o tobie i po pierwsze trzymam kciukasy, ale moze lepiej nie nakrecaj sie az tak, lepiej sie milo zaskoczyc, niz pozniej przezywac, plakac, lapac dola... wiem jak ja przezywalam... moze lepiej zajmij sie czyms zupelnie innym niz zastanawianiem sie nad fasolka, bo zwariujesz... wiem, ze ciezko... podesle ci zaraz fajnego linka do gierek on-line, glupia, ale wciaga, polubilam ja ;-)
powiem ci ze ja sie nie nakrecam stwierdzialm ze co ma byc to bedzie ale wiesz samo czekanie o to chodzi a czy bedzie czy nie to trzeba dalej zyc i jak nie wyjdzie ponownie staranka a jutro u lekarza sie okaze czemu nie mam @ ... jak cos to kuracja i od nowa staranka nei zalamuje sie;)juz na luzie podchodze w sumie od poczatku czasem stresowalam ale jakos juz spokojniejsza jestem:)

reklama
Do góry