reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Bardzo się cieszę Twoją Fasolką :) Moja może lubi wakacje i przed zagnieżdżeniem "strzela sobie" ostatnie wolne od mamy miesiące... Taką mam nadzieję ;)
Długo tymi objawami po czereśniach to ja się nie pooszukuję... No ale wszystko się może zdarzyc - okaże się za 1,5 tygodnia.
Buziaki dla Ciebie i maleństwa :-*

reklama
martuśka , podwyższona temp nie jest regułą w ciąży!!!!!!!!!każda kobieta indywidualnie reaguje na skarb pod sercem!! przestań sie zamartwiac i ciesz sie szczesciem!!!i tym ze nie masz tych wszystkich wstretnych objawów!

Gratulacje dla przyszłej mamusi!!!
Ja zrobiłam sobie z nowym cyklem mocne postanowienie, by nie myśleć o objawach i zatestować dopiero w dzień spodziewanej @ albo jeszcze później!

Elżbietko ja za Ciebie też trzymam ! A uda nam się na pewno! I to szybciej niż myślimy! I tej wersji zamierzam się trzymać!!!! ;)

reklama
martuśka nie stresuj sie tak slonko :) ... ja myslalam podobnie jak Ty (jedynie temp.sie nie przejmowalam- a mialam rownie niska) pomimo dwoch pozytywnych testow , czekalam az gin mi potwierdzi w 100% ... co do objawow ... ja ich nadal nie mam .... niom moze z malymi wyjatkami (bol piersi, czeste oddawanie moczu, sennosc, ostatnio zauwazone- zmiana nastrojow) , ale zapewne Ty je rowniez masz ;) ... eHh niom ale musze sie pochwalic  ;D widaj juz troszke brzusiu (chyba ze ja tylko go widze  ;D )  :p hihi .... wczoraj uslyszalam od meza " A moze to blizniaki:> " hyyy?? ::)

Margolis i Elżbietko  i tak trzymac dziewczeta, jestem z Wami i waszymi przyszlymi Fasoleczkami :) trzymam mocno piastki :)

Do góry