reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Martuśka -gratulaaaacje ;D,i duuużo zdrówka życzę. Eśka-witam serdecznie w naszym gronie-bo jeszcze się z Tobą nie przywitałam ;D

Witam dziś dziewczynki!!
Byłam wczoraj u lekarza i stwierdził że jestem zdrowa jak rybka (i zbudowana też idealnie) ale martwi jedna sprawa , nie skierował mnie na żadne badania ??? Nie wiem czy iść do innego czy co? Sądziłam, że będę miec badania krwi czy jakieś inne - nie znam się na tym ale jak czytam wypowiedzi mamuś i starających się to mają jakieś badania. Kobietki mam zmienić lekarza (podobno jest bardzo dobry).
Pozdrawiam.

ps. jak wstawiacie suwaczki czy jakoś tak to się nazywa ::)

Hej nie sądzę, aby jakieś badania krwi były Ci potrzebne. Lekarze coprawda zalecają sprawdzenie tarczycy i toskoplazmozy przed zajściem w ciążę, ale jest grono kobiet które tego nie robiło, zaszło wciążę i też żyją. A poza tym starające się nie dostają skierowań na badania na NFZ, jeśli chcesz coś sobie przebadać to neistety musisz to zorbić prywatnie :(

Jejuś mam kolejne pytanie do was zaciazonych :) Niby w czasie ciazy ma sie zatwardzenie.....a ja mam odwrotnie - rozwolnienie ! Nie ma tak ze caly czas latam do kibelka , ale tak z 2-3 razy dziennie to tak i poprostu ze mnie leci :mad: Dlaczego tak ?

Małgosiaa, ja też tak miałam na początku, niestety ok. 5 tyg przeszło w zaparcia :mad: Tak więc ciesz się póki możesz, to zupełnie normalne, mi gin kazał zjeść 2 kostki czekolady codziennie i przechodziło.
Trzymam za Was kciuki i niezaciążonym przesylam fluidki ciążowe :-* :-* :-* Łapać!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :)

reklama
Martuśka, gratulacje!!!
Pchełka, coś mis ię zdaje, że ty będziesz następna :)
Esia, ja też myślałam, że się czymś zatrulam, a parę dni później @ nie przyszła ;)
Powodzenia dziewczynki!!!

Do góry