reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

czesc dziewczyny ja juz 6 dzien mam temperaturke powyzej 37.2 a maz stwierdził wczoraj ze jakos tak dziwnie mi sie oczy swieca!!! test bede robic w czwartek albo w sobote brzusio mnie troszke pobolewa a piersi juz nie wspomne nie moge sie nawet dotknac !!! bardzo senna.i duzo sluzu raz jest przezroczysty a raz mleczny ale rzadki bardzo tak jakby z mieszanka wody i czuje sie ogólnie jak bym miała dostac okres na poczatku albo mnie cos cieszy a potem zaczynam sie złoscic!!! hihihihi a moze to juz poczekam do 10 dnia temperaturki podwyrzszonej i wtedy zrobie test aha i brzusio mam taki opuchniety jak przed @ i nie moge go wciagnac pozdrawiam całuje was wszystkie bardzo goraco asia ::) ::) ::)

reklama
czesc dziewczyny ja juz 6 dzien mam temperaturke powyzej 37.2 a maz stwierdził wczoraj ze jakos tak dziwnie mi sie oczy swieca!!! test bede robic w czwartek albo w sobote brzusio mnie troszke pobolewa a piersi juz nie wspomne nie moge sie nawet dotknac !!! bardzo senna.i duzo sluzu raz jest przezroczysty a raz mleczny ale rzadki bardzo tak jakby z mieszanka wody i czuje sie ogólnie jak bym miała dostac okres na poczatku albo mnie cos cieszy a potem zaczynam sie złoscic!!! hihihihi a moze to juz poczekam do 10 dnia temperaturki podwyrzszonej i wtedy zrobie test aha i brzusio mam taki opuchniety jak przed @ i nie moge go wciagnac pozdrawiam całuje was wszystkie bardzo goraco asia ::) ::) ::)

cześć dziewczyny ;D dziękuję za taki miłe powitanko!!
co do zafasolkowania to jestem na etapie przerwy zmieniłam pracę i narazie musimy zaczekać z fasolką. ale wcześniej się staraliśmy i to pół roku już powoli zaczynałam się załamywać jak przychodziła ta wstrętna @ więc myślę że taka przerwa dobrze nam zrobi. a może to będzie "wpadka " kontrolowana? ::)

Małgoosiuu naprawdę nie masz sie co martic mama naprawdę wszystko się ułoży i będzie szczęśliwą babcią. nie będzie chciała chciała słyszeć o niczym innym jak tylko o wnuczce albo wnusiu :laugh:
najważniejsze że jesteście szczęśliwi.

pozdrawiam ;D

Malinko dziękuję za pamięc :) dosyć dobrze się czuję... dużo spaceruję no ogólnie staram się jak najwięcej ruszać bo wtedy naprawdę doooobrze się czuję :) Całuchy :-*

Małgosiu myślę że to nic złego czytałam że kobietom w ciąży często się "tak" zdarza mieć ale uważaj żebyś się nie przeziębiła unikaj przeciągów :) Ja też od tygodnia mam "zapchany nos" i kicham tak że słychać chyba w sąsiednim mieście ;) Pozdrawiam

pchełko 10.05 nie chcę nic mówić ale ja miałam identyczne objawy, ale nie rób wcześniej testu dopiero jak ok.4-5 dni będzie ci się spóźniać okres, bo może najzwyczajniej w świecie wyjść negatywny, ja wiem to bo sama tak miałam :) Pozdrawiam i trzymam kciuki aby to było Twoje Upragnione Maleństwo :)

Kamilko możesz być pewna że jak przestaniesz myśleć o staraniach i podtrzymasz to co piszesz to Maleństwo zawita :) Czego z całego serca Ci życzę :)

Cześć Wam!!
ja też się pochwalę, już dziś idę do lekarza sprawdzić czy ze mną jest wszystko ok no i zaczynamy starania na urlopie czyli juz od 23 lipca jak Bozia da to na wiosnę będziemy mieć dzidziusia!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAA czy ja dam temu rade??? :-[

Witaj Madziujka!!Jesli chcesz miec dzieciatko to napewno dasz rade!!!!dzieciatko to najwiekszy skarbek!!!Ka milka!!niczym sie niemartw!!Ja w pierwszej ciazy tez sie staralam 6 roku i akurat jak mielismy przerwac bo wydazylo sie wiele zmian przez ktore przestalo sie myslec o dzidzi to sie pojawilo!!!trzymam kciuki za ciebie!!i za wszystkie kobitki!

tez Cie kochanie calujemy!!!no no i cos mi sie zdaje ze moze to fasolinka?!mam nadzieje ze wam sie uda!!trzymam kciukasy!!

oj, pchełka10.05 , cos mi sie wydaje ze niedługo przpiszesz ise do wątku zafasolkowanych, ale odwiedzaj nas i czestuj obficie fluidami ciążowymi!! tu jest duże zapotrzebowanie na tego typu "towar" ;D

reklama
ELZBIETKO I LILITH DZIEKUJE WAM ZA WSPARCIE I JAK BEDZIE TA MOJA UKOCHANA FASOLINKA TO WAS NIE OPUSZCZE MOJE KOCHANE TAK PREDKO SIE MNIE NIE POZBEDZIECIE ihihihihiih ::) ::) ::)

Do góry