reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
No to dobrze ze wszystko u mnie jest tak jak trzeba........no ale boli i boli ten brzuszek czasami tak jakbym miala okresik dostac, wiem jednak ze "cos" tam sie robi i musi pobolewac :) Dziekuje dziewczynki za mile slowa - uspokoily mnie.

Malgosiu niczym sie niemartw!!to zupelnie normalne!!a to ze brzuszek tak pobolwea to dlatego ze fasolka robi tam sobie miejsce!!!

caluje!!i lapie fluidki oczywiscie!!

Wiem, ze mam sie cieszyc :) Tyle, ze teraz mam caly czas stracha zeby wszystko bylo dobrze i rozwijalo sie tak jak trzeba...no ale kazda z nas ma chyba tak :)

Moniqa!!Mam nadzieje ze wraz z innymi zafasolkowanymi umiescisz juz wkrotce swoj brzuszek!!!Jak ja bylam w 1 ciazy to swoj widzialam juz w 6 tyg hehe :) caluski

Elzbietko Margolis!! trzeba patrzec na wszsystko optymistycznie!!!Zobaczycie sloneczka ze sie uda!!!

reklama
Dziewczeta witam i pozdrawiam ...dzisiaj jakos nie najlepiej sie czuje, mialam duzo biegania w pracy i jestem w doslownym slowa znaczeniu " wyje**** w kosmos" ;)   heh

Malgosiuu nie zameczaj sie pytaniami " czy aby jest dobrze" itd ... napewno jest dobrze , musi byc dobrze , nie ma innej obcji :)

Buziaki :-*

Do góry