reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

LEKARZE TEZ SIE DZIWILI BO JAJECZKOWANIE Z REGUŁY TRWA PARE GODZIN A NIE 7 DNI!!!!!!POROBILI BADANIA I RZECZYWISCIE NA TO WYSZŁO ALE TAK MIAŁAM TYLKO TEN JEDYNY RAZ !!!! SZKODA CO NIE !!!WCZESNIEJ MIAŁAM "NORMALNE JAJECZKOWANIA "POZDRAWIAM JEZELI AGNEZZZ CHCESZ POGADAC NA GG 1069595 TO ZAPRASZAM A MÓJ ADRES TO KORA11111@VP.PL ASIA

reklama
no ja tez pierwszy raz słyszę o takim przypadku..jej..teraz mnie dłuższy czas boli dołem..-mam nadzieję, ze jajeczkowanie zakonczone..a do tego -sukcesem;)..Chociaż powiem Wam dziewczyny- wieczorami przy mężu zaczynam płakać..rozklejac sie..nic mi nie pasuje..wszystko mnie denerwuje i siedzę i wyję..Rozmawiamy..on mnie tuli..(niedaj by było inaczej..-histeria...już sama mam siebie dosć!..

no jakaś hustawka nastrojów..hmm:)..ale dziś wszytko poszło w niepamięć..super samopoczucie..nic mi nie dolega:)!

Ja myślę, że ostatnie dni było coś w powietrzu, bo ja tez koszmarnie sie czulam, a i wiele osób innych skarżyło się na złe samopoczucie. A teraz już dużo lepiej :)

to fakt..mąż tez ilka dni temu lezał padnieyty..przejechany..podeptany..i miał max lenia..w kosciach go łamalo..a rano idziś wczoraj byo ok..

agnezzzz nic mi nie wiadomo o takowych problemach ide w poniedziałek do gina to sie dowiem ale od lekarzy słyszałam ze ten pekniety jajnik zdaza sie bardzo czesto a teraz sie boje kazdego jajeczkowania zeby znowu sie nic nie wydazyło pozdrawiam(pekniety jajnik to okrpny ból lekarz mi powiedział ze jaj jest za silne jajeczkowanie to jajnik nie wytrzymóje robi sie dziurka z której wypływa krew do brzuszka i jezeli sie sam nie zrosnie a ta dziórka sie bedzie powiekszac to konieczna operacja bo bym sie inaczej wykrwawiła tylko na zewntrz nie było krwi ale tez moze sie pojawic dlatego jak lezałam prawie 3 dni w szpitalu to nic nie wolno mi było jesc ani pic bo musiałam byc naczczo w razie operacji to był dopiero głud!!!!!!!!!!!! a obok mniejadły babeczki sobie co chciały aaaa ten pekniety jajnik to po lekarsku (z karty wypisowej ze szpitala)sie nazywa AAPOPLEXIONEM w internecie szukałam cos na ten temat ale nic nie znalazłam pozdrawiam asia

o fuck..współczuję..aż mnie bardziej rozbolało teraz na dole..ufff..Współczuję Pchełko...

reklama
Do góry