reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Elżbietko w jednoosobowej przytulniej  ;)  8)

Dziewczyny kurcze zaraz moj maz bedzie na mnie krzyczal jak go powysylam do sklepow po kolejne lody , truskawki, czeresnie itd  ;D ;D a co mi tam niech biega :D

no ale tu dzis popisalyscie!!tyle do nadrobienia!!Ja dzis spalam do 17 i zas jestem padnieta...niewiem czemu bo na fasolinke nie licze...
Aleali tak mi przykro...odrazu przypomniala mi sie moja sytuacja...:(
no igratuluje zafasolkowanej mamusi!!!Martusi chyba...przepraszam bardzo jaks ie pomylilam ale to dlatego ze jestem dzis nieprzytomna (jak od kilku dni zreszta)
to caluje was wszystki i mykam do lozeczka!!!!

Elżbietko bardzo nie bardzo, to sie chociaz zmoczcie i do wyrka mykajcie ;)

LILITH myszko a moze cie jakies chorobsko wstretne chwyta :( .. uwazaj na siebie  :-*

niom a ja mykam do lozia ...dobranoc, kosmatych snow dziewczeta .. i do jutra :) buziaki  :-*

LILITH moze to naprawde jakies chorobsko??

MONIQA slodnich snow

my dzisaj po ogladalsimy tv byliismy na kortkim spacerku :) no i na chwile ja i malenstwo odwiedzilismy meza w pracy :) teraz on sie kompi i zaraz myka spac bo rano do prACKI :)

reklama
a zapomniałam jeszcze Elżbietko z tymi @ to mamy bardzo podobnie ,bo moje nie dość ,że trwają bardzo krutko to na dodatek tak jak u Ciebie więcej przypominają plamienia a nie @-i to ta ostatnia to już wogóle pobiła rekord dwa dni kilka kropelek dwa dni przerwy jeden dzień poleciało tak sobie i następne trzy dni kilka plamek czort wie co to się porobiło z tymi moimi zawsze regularnymi @ a na dodatek zawsze twał cykl 28-29 dni a teraz 30-34 :mad: :mad: :mad:

Do góry