reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

no właśnie znowu mi się cykl poprzestawiał...ostatnio wszystko przyszło szybciej, a teraz się spóźnia i owulacji jeszcze nie mam..śluzik zaczyna się pojawiać ale to jeszcze nie owulacyjny. Już sama nie wiem ile moje cykle w końcu wynoszą dni, bo raz tak raz siak...

reklama
a co do pojscia na calosc..no to jeszcze troszke, szkoda mi by bylo tych szczepionek w ktore zainwestowalam przeciwko wzw, a w pazdzierniku ostatnia dawka.

ano..jak po mnie charrakterek to bedzie łobuziak..jak po meżu..spokojna opanowana:)...ja wciaż źle się czyję..sszczególnie jak coś zjem..wszytko ok ok..i jak tylko zjem..rewoucje żołądkowe mam..boli..burczy..i mdli..moze jednak jakiś wirus..bo już tak kiedyś miałam..słowo!!wszystko mnie boli..!!!!!!!
Agnezzz..głowa mi też lata we wszystkie strony i boli..posiedziałam chwilę nad ksiązkami zmyłam naczynia..i wpadłam do was..zaraz zmykam znowu do ksiażek i czekam na meza...chciałabym połozyć się teraz ..wtulic w jego ramiona i usnąć..wczoraj przysypiałam o tej porze i mnie obudził..wiec dziś poczekam na niego..

polezeliśmy troszke..ale nie zasnęłam..męża wysłałam na zakupy..a sama na mom tu do was..potem pod prysznic..do łóżka z ksiazkami i spaaacccc do rana;)!
nawet głupie pistacje-teraz troszkę pochrupałam i mdli za jakieś 5 min..apetytu wobec tego nie mam

a ja się pouczyłam i potem poszliśmy na rowerki, właśnie wróciliśmy. Tak się zastanawiam czy dam rade jeszcze do książek zajrzeć ?? ;D

a mysmy byli na lodach  ;D potem ogladalismy film , kolacyjka , a teraz do Was na forum wskoczylam ...za chwile do wanny wskocze ;) a potem do wyrka  ;D

reklama
Do góry