reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
ok:)uzbrajamy sie w cierpliwosc:)!
ja juz lepiej sie czuję..już super dobrze:)!..tylko ranki do bani;)..i pierwsze sniadanie-wróci..nie wroci?:)..ulewa mi się jak małemu dziecku:)..ale co jak to nie dzidziuś..-jakieś zatrucie..poranne:)

a to mały strucel..takie numery..ja juz nic nie wiem..juz jest dobrze nic nie czuję..troszkę dol brzunio boli..tak tyci kłują jajniki..i poza tym już oki:)..no len można przypisać wszytkim stanom..gdy sie robić nie chce:):):):):):):):)..
a u Ciebie Elżbietko-jak samopoczucie??

u mnie dobrze, nei mogę sie juz doczekc uropu!! mam juz dosyc siedzenia w pracy, chociąz ten tydzień mam luzy ;D
moja @ (?) sie skończyła. trwala 1 dzień i 2 dni plamienia bardzo minimalnego. cos sie porąbało z tą @, mam nadzije ze na wyjeździe to jeje nie bede miala... ::) ::)

rozumiem, że ciaza wykluczona w tym miesiacu u Ciebie..(pytam, bo TY wiesz najlepiej-jesteś połozną i dobrze znasz swóje ciało:)..innej powiedziałabym..a moze te plamienia to???:)..no wiec??:)Elżbietko??..hm../

ELZBIETKO kortkie te twoje@ ostanio e dni teraz 1 i plamienie tylko hmm dziwnie masz cos ci sie tma po przesstwialo

RUSALKO tylko nie zatrucie bo w pupsko od cioci dosaniesz;p

reklama
Do góry