reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
bedzie fota bedzie
tylko musze ją rozpracowac zeby nie była za wielka
cierpliwosci. i musze poczekac na męza bo zapomnailam jak wrzucac fotki...
tylko musze ją rozpracowac zeby nie była za wielka
cierpliwosci. i musze poczekac na męza bo zapomnailam jak wrzucac fotki...
okuzbrajamy sie w cierpliwosc!
ja juz lepiej sie czuję..już super dobrze!..tylko ranki do bani..i pierwsze sniadanie-wróci..nie wroci?..ulewa mi się jak małemu dziecku..ale co jak to nie dzidziuś..-jakieś zatrucie..poranne
ja juz lepiej sie czuję..już super dobrze!..tylko ranki do bani..i pierwsze sniadanie-wróci..nie wroci?..ulewa mi się jak małemu dziecku..ale co jak to nie dzidziuś..-jakieś zatrucie..poranne
Elżbietka
mother of two sons&angel
Rusałko, nie wiem czy Twój dzidzius bedzie szczesliwy ze go nazywasz zatruciem :laugh:
a to mały strucel..takie numery..ja juz nic nie wiem..juz jest dobrze nic nie czuję..troszkę dol brzunio boli..tak tyci kłują jajniki..i poza tym już oki..no len można przypisać wszytkim stanom..gdy sie robić nie chce..
a u Ciebie Elżbietko-jak samopoczucie??
a u Ciebie Elżbietko-jak samopoczucie??
Elżbietka
mother of two sons&angel
u mnie dobrze, nei mogę sie juz doczekc uropu!! mam juz dosyc siedzenia w pracy, chociąz ten tydzień mam luzy ;D
moja @ (?) sie skończyła. trwala 1 dzień i 2 dni plamienia bardzo minimalnego. cos sie porąbało z tą @, mam nadzije ze na wyjeździe to jeje nie bede miala... : :
moja @ (?) sie skończyła. trwala 1 dzień i 2 dni plamienia bardzo minimalnego. cos sie porąbało z tą @, mam nadzije ze na wyjeździe to jeje nie bede miala... : :
Elżbietka
mother of two sons&angel
no napewno nikogo nie ma na gape...
tzn ja nei mam nic przeciwko zeby było...
ale widocznie nie nadszedł jeszcze nasz czas...
ale juz niedługo mam nadzieje przyjdzie
tzn ja nei mam nic przeciwko zeby było...
ale widocznie nie nadszedł jeszcze nasz czas...
ale juz niedługo mam nadzieje przyjdzie
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
ELZBIETKO kortkie te twoje@ ostanio e dni teraz 1 i plamienie tylko hmm dziwnie masz cos ci sie tma po przesstwialo
RUSALKO tylko nie zatrucie bo w pupsko od cioci dosaniesz;p
RUSALKO tylko nie zatrucie bo w pupsko od cioci dosaniesz;p
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
oj poprzestawiało sie, niestety, ale łykam co trzeba i MUSI pomóc