reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Mononoke, staraliśmy się, a owszem ;-) ale i tak pewnie za późno już. A Ty się ucz, a nie tylko na bb :rofl2:
LILITH prawda, miałaś rację, dzięki :tak:tylko zastanawiam się skąd ta późna owulacja - w teorię o przesunięciu przez stres nie wierzę, bo przecież miałam ją w okolicach egz na prawko :-D

reklama
Mononoke, staraliśmy się, a owszem ;-) ale i tak pewnie za późno już. A Ty się ucz, a nie tylko na bb :rofl2:
LILITH prawda, miałaś rację, dzięki :tak:tylko zastanawiam się skąd ta późna owulacja - w teorię o przesunięciu przez stres nie wierzę, bo przecież miałam ją w okolicach egz na prawko :-D

Nie siedze caly czas na bb :D Mam tylko caly czas kompa wlaczonego bo korzystam ze slownika online wiec reszte kart ktore otwieram codziennie tez sie otwarly :D
I nie marudz, bo moze akurat trafiliscie z tymi przytulankami :D

Witam Was bardzo cieplutko :)
od kilku dni sledze forum, nawet nie zdawalam sobie sprawy, ze mozna sie az tak wspolnie wspierac w staraniach o malutkie fasoleczki :happy: chciala bym sie do Was dolaczyc.
w mezem staramy sie o dzidziusia dopiero od tego miesiaca, @ powinnam dostac we wtorek, trzymajcie kciuki, zeby wstreciucha nie przyszla ;)

Ja też mam FF :)))

Katy :))&&&

Jak dzisiaj dziewczynki?? Ja wczoraj cały dzień przespałam a wieczorem KSW!! No i nie mogłam się oderwać:)) Dzisiaj już czuje się lepiej

Ja też mam FF :)))

Katy :))&&&

Jak dzisiaj dziewczynki?? Ja wczoraj cały dzień przespałam a wieczorem KSW!! No i nie mogłam się oderwać:)) Dzisiaj już czuje się lepiej

Poziomki a co to jest KSW? :D

Ja dzisiaj jade na egzamin, jestem dobrej mysli nawet bo juz mnie glowa mniej boli i plecy tez - z tym lekarzem to byl dobry pomysl bo mi super leki przepisal :D No moze nie czuje sie tak idealnie, ale o niebo lepiej niz przez ostatnie dni.... przynajmniej narazie :D Trzymajcie kciukasy za egzamin :D

Ja mam tak jak Mononoke, przez co wygląda jakbym cały czas zalogowana była. I tez mam FF.

Ja dziś mam leniwy dzień, plus zakupy, pogoda dalej tragiczna, to nawet nie ma gdzie wyjść :(

Pewnie już mnie dziś nie będzie, jak to w weekend, więc miłego dnia wam życze i do jutra ;p

reklama
Do góry