reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Mononoke, serdeczne gratulację :):)

Ja wczoraj rozmawiałam z mężem i być może będzie dla nas wolne fajne mieszkanko, choć trochę droższe niż zakładaliśmy w boskiej dzielnicy, od znajomego landlorda połową października :D
Jestem niezwykle podniecona :D Choć jak mówił, to nic pewnego. Mamy dowiedzieć się początkiem października :)
Już się napalam na myśl o tym, że na nowym mieszkanku szybko zaciąże ;p

A tak swoją drogą.. cyce mnie bolą :/

oj biedna:-( a jak rozbudowa domku?? my za 2 dni wyprowadzamy się z naszego mieszkanka:-(

Robią poddasze i w tym tygodniu będzie w końcu dach:)) Ciebie też czeka takie siusianie:DDDD
Potraktuj tą wyprowadzke jako wielki krok na przód a nie strate!!

Lilith jeszcze 5 dni:)) Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za mieszkanko

A my sie musimy zabezpieczac:/ Caly miesiac:/ pffffff..... ale po @ juz wracamy do normalnosci :D Poki co jutro do pracy a teraz ogladamy "Allo, Allo"
Dobranoc dziewczynki!

Hope a Ty to masz przekichane! Zafasolkowalas i juz do nas nie zagladasz ;( Niedobra kobieto! <smutas>

Proszę o wybaczenie :p

Ogarnęła mnie jakaś niemoc życiowa, nie mam siły pisać, czytać, sprzątać, gotować, pracować, najchętniej nie wychodziłabym z łóżka, chyba, że do lodówki.
Jak się napiszę na majówkach nie mam już,siły na staraczki :-(
Ale czytam i dopinguję!
Mam nadzieję, że to stan przejściowy bo zarosnę glonami do wiosny...

katty - ja ten kregoslup to tak zaniedbalam po wyjsciu ze szpitala bo mi lezec kazali a ja wytrzymac nie moglam podkladalam sobie 10000 poduszek pod plecy i pracowalam przed kompem :D No i mam stan zapalny w karku gdzies i boli mnie wszystko :D Ale dzisiaj po powrocie do pracy od razu mi lepiej - Od 7:00 bylam w szkole i wrocilam doslownie pol godziny temu, masakra, myslalam, ze juz wzariuje, ale sie ciesze, ze juz wrocilam do pracy :)
ps. a na basen nie pojde bo jestem grubas straszny, a brzuch mam wiekszy niz niejedna dziewczyna w 9 miesiacu ciazy :D

Lilith trzymam &&&& za nowe mieszkanko :D

Hope to zaczynaj od Staraczek a potem sprawdzaj Majowki :D

Kamia, ciesze sie strasznie, ze juz wrocilas i ze u Ciebie wszystko ok :)

gdzie jest reszta?
wpadne do was jeszcze wieczorkim
buziaki dziewczynki:*

reklama
ja tez juz od tego tyg. zaczynam powoli prace, a od czerwca troche sie rozleniwilam, ale juz tesknie za moimi lobuzamil ;)

jest mi smutno, dzis dostalam @, a tak liczylismy, ze sie udalo, ale glupia sama wyszukiwalam u siebie obiawow ciazy...:(

Do góry