reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

hejka, jestem :) W zasadzie nic się nie dowiedziałam.... gin okazał się super :D już nie chce żadnego innego hehe
Powiedział, że nie może wykluczyć ciąży.... ale i jej nie potwierdza.... Dał mi luteinę na 5 dni-powiedział, że jak nie jestem to @ będzie... a jak nie to się okaże że fasolką-a ta luteina jej nie zaszkodzi jakby co tylko nawet pomoże.... Kupiłam sobie test na wszelkie wypadek-jutro zrobię.... bo jadę na wesele jutro to chcę wiedzieć jakby co-ale się nie nastawiam bo przecież betka wyszła ujemna ;)

Nooooo ciekawe co z tego wyjdzie:D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Może miałas późną implantacje??

Kahaka dopóki mieszkasz w bloku nie odczuwasz różnicy. Ja od zawsze mieszkałam w bloku też w duzym mieszkaniu ale teraz bym w życiu nie wróciła

reklama
Jak jest duze endo to albo czeka na @ albo na fasolke :> Bo z endo to jest tak, ze robi sie grubsze w kolejnych dniach cyklu, jak idzie fasolka to powinno juz miec ok 10-12mm, jak fasolki nie ma to sie łuszczy i idzie @. Po @ endo ma mniej wiecej 3-4mm i znowu rosnie....
Dobranoc dziewczynki, jutro czeka mnie poranna wycieczka do krk na uczelnie a potem wizyta u lekarza :/ Wpadne do was wieczorkiem :) Papapa!

Dobranoc....
Ja będę dopiero w poniedziałek w nocy.... nie piszcie za wiele żebym dała radę to przeczytać ;) Jadę do Torunia na weselisko ;)
Może zdążę rano wejść i napisać jak wynik testu :)

Dopiero odzyskałam net..

Bardzo ale to bardzo mi przykro Mama :( nawet nie wiem co powiedzieć.. niestety nie wiem jak się czujesz - psychicznie przede wszystkim :( gdyż nie zdążyłam nadrobić.. ale przykro mi się strasznie zrobiło :( Tulę Cię mocno, wiem, że to nic nie da ale jednak, pamiętaj że my z Tobą jesteśmy :*

reklama
Do góry