reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

RUSALKO i jak sie czujemy ?::p

MALGOSIA ja tez spie po 12 godzin a po poludniu padam na jeszcze 2 /3 godzinki

ALELALI ja bym na towim miejscu poszla do lekarza cos tu nie jest tak nie bagaelizuj tego

reklama
no włąsnie aleali..nie mów tak mycho, ze coś w Tobie umarło..bo moze wałsnie zyje i powinnaś się cieszyc zamiast zamartiwac..ja jestem pełna optymizmy!i wiary
w moim np [rzypadku wierzę, zę się udało za pierwszym razem..(najwyzej dostanę po nosie:)..ale trzeba mysleć poztywnie!..jak troszkę dojdziesz do siebie..obiecaj, ze pojdziesz do lekarza i potwierdzisz wyniki..hm??

Malinko-tak średnio ze mną ok..mdli..za chwilę dobrze..a za chwilkę znowu i zawroty głowy..a tempareture mierzylłam i dziś mam 37,1..ale ja nie wiem kompletnie co to oznacza..bo nigdy nie mierzylam..a od wczoraj wciaz jakaś skaczaca-raz -rano 37,7..za chwilke 36,6 ..a teraz 37,1..ale co tam:)..będzie dobrze:)..jeśli chodzi o sennosć to włąsnie- hmm..spać mi się chce..ale to bardziej zmęczenie..bo usnać nie mogę i bardzo wczesnie wstałam, chociaż moglam sobie pospać..jak leze jeszcze bradziej mdli...

tak normalnie to o tym nie myślę..jestem to jestem..az tak bardzo nie byłam przekonana do tego czerwca..chcialam znowu się wstrzymać..ale cóż;)..teraz to sie cisesze, a jakby sie udalo jeszcze brdziej pewnie;)!
tylko tu jak wpadam..to Wam opisuję co i jak ze mną..nie chce mówić znajomym..wole, jak juz będę wiedziała co i jak(ale i tak dla wszystkich byloby to zaskoczenie..bo caly czas mówię, ze my nieee;)..jeszcze nie:)..nawet tym zaciazonym bliskim..-chcę zrobić niespodziankę..i rodzinie..a mezowi nie marudze az tak o objawach-pseudociazy(poki co:)..bo nie chcę robić nadzieii jesli nic nie będzie..wiec Wam tylko tu marudzę;)..Muszę trzymać jezyk za zębami do konca lipca jeśli wczęsniej nie przyjdzie@ i się udalo...

nie nie..Wam postaram się szybciutko napisać..bo inaczej będe sie chwalić zupelnie obcym Angolom na ulicy..:):)...bo ja jak się stresuję..bądz jestem szcześliwa dużo gadam;):):):):):)

reklama
Rusalko mocno trzymam kciuki za Twoja fasoleczke, czekam na wiesci od Ciebie.

Wybiore sie do gina w przyszlym tygodniu jesli tylko bede po @ lub gdyby nadal nie nadeszla (on jest do pon. wlacznie na urlopie). To mlody, sympatyczny lekarz, ktory duzo czasu przebywa w szpitalu i najczesciej opiekuje sie kobietami w ciazy, wiec moze powazniej sie mna zajmie niz poprzedni. Poza tym ten ma USG dopochwowe, wiec moze z czasem zrobi rowniez monitoring cyklu.
Na razie tylko rycze i wymyslam sobie prace zeby zapomniec, ale nie potrafie :(

Do góry