reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

aleali , nie poddawaj sie!!pójdź do innego gina!!! dal mnei to takie troche nierealne zeby 4 test ciązowe róznych firm, jak piszesz, sie myliły. a trest z krwi był tylko jeden... a najdziwniejsze jest to że i z krwi testy i te apteczne, działają n apodtawie tego samego hormonu, wiec coś tu nie gra...
idź i upewnij sie o co chodz!!

reklama
aleali kurcze fakt to bardzo podejrzane ... dziewczyny maja racje ... 4 testy i 4 bledne wyniki?? cos mi sie nie chce wierzyc .... idz do innego gina i sprawdz to jeszcze raz ...buziaki

Dziewczyny nie ma sensu sie nastawiac, sama pierwszy raz w zyciu doswiadczylam takiego absurdu, ze testy wyszly pozytywne a dzidzi jednak nie ma, czego potwierdzeniem jest kolejny dzisiejszy spadek tempki, wiec pewnie @ jutro zawita. Jestem rozgoryczona, nawet moja wiara w Boga zostala zachwiana, wiec przezylam to strasznie. Na razie sie poddaje. Zrobie badania poziomu hormonow bo podejrzewam ze prolaktyna moze byc za wysoka a progesteron, z ktorym mialam juz problemy za niski. We wrzesniu jade do Chorwacji i zamierzam odpoczac.
Mysle tez sobie, ze moze po prostu nie zasluguje na dzieciatko :( :( :( :( :(

aleali ...nie trać wiary...tylko nie bagateloizuj tego i zbadaj si jeszcze raz..a pytałaś lekarza..mówiłaś o testach i co on na to???
jesli chodzi o mój suwaczek to tez sciemnia..już poprawiam..jestem po owulacji, a on tu pokazuje ze w trakcie..coś xle musiałam poustawiac..-juz poprawiam:)

Rusałko, a mój pokazuje, że jestem w trkacie a wcale jeszcze nie mam płodnych dni...dla mnie to pocieszenie bo im później płloodne dni tym później @, a jeżeli miałabym teraz płodne to @ wypadłaby mi w połowie urlopu..więc ja się cieszę ;)

ja teraz czekam na efekty pierwszych staran:)-czyli jestem za etapem planowania już..ufff..ale się zbierałam długo do tego-trzy lata:)

reklama
Zmienilam lekarza, bo ten, do ktorego chodzilam wszystko lekcewazyl. Wprawdzie staram sie niedlugo bo jakies pol roku w tym 2 miesiace z testami owu i mierzeniem tempki, ale lepiej jest teraz zrobic badania i wiedziec co i jak. Nie chce za kilka lat dowiedziec sie, ze cos jest nie tak i zmarnowalam czas.
Moja nadzieja umarla  :( :( :( :( :( :( :( :(

Do góry