reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
m.a.l.i.n.k.a, wiem ze sei uda!! teraz żyje juz wkacjami i urlopem na wymarzonej majorce i ogólnie jestem happy. po prostu ciesze sei tym coi mam, a z czym przy fasolce moze byc różnie :). i jest fajnie

ELZBIETKO to siuper ze jestes happy :) ja oglnie mam duzo enegi wieczorem tak do 22 :) potem znowu padac zaczynam jak to mowi moj maz ::)

LANA wyleniuchuje sie za ciebie:)

Czesc to ja zafasolkowana Małgosia :D. wszystkim wam dziewuchy zycze tej upragnionej fasolki !!!!!!! Chcecie przepis ? - mi sie udalo - na poczatek duuuuuuuuuuuzo milosci , pozniej dodac dluzsza chwilke przytulania.....i pare kropel magicznego "płynu" Najwazniejsze jednak jest , aby nie myslec o tym kiedy go dodawac bo wtedy nic z tego nie wyjdzie :D moze to glupie co pisze,ale jestem taka szczesliwa :) Moje malenstwo niedlugo bedzie mialo serduszko i bede miala w sobie dwa serca. Kurcze !!! musze isc spac !! to dziwne ze jest ta godzina a ja nie spie ??!!!! Kobietki zafasolkowane wy tez jestescie tak potfornie zmeczone jak ja ??????? spie po 12 godzin i w ciagu dnia tak z godzinke jeszcze........ ::)

Naprawde 4 testy byly pozytywne (roznych firm zreszta) widzialo to kilka osob, wiec chyba nie mam omamow. Trudno juz sie troszke pogodzilam z tym, ze sie nie udalo. Przeplakalam caly wieczor i jestem poki co inna osoba, ale zyc trzeba.
Niedlugo ide do nowego gina moze on mi jakos pomoze.

Kurcze, aż mi się nie cgce wierzyć, bo z tego co wiem testy owszem mylą się, ale na nie..czyli, że czasami jest się w ciąży a one pokazują, że nie. Jednak nigdy nie słyszałam o odwortnym przypadku. Sami producenci piszą o tym na ulotkach...Może coś nie tak z tym testem z krwi ?

reklama
a do tego 4 testy-róznych firm..oj nie wierzyłabym temu gin....no jak????..nie przejmuj się..tylko pędz do innego mów o sprawie i niech utwierdzi, ze jestes..moze coś pomylił..próbki krwi czy cos...

Do góry