reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
He he ale tutaj zabawnie... :) Dziewczyny ja nadal nie mam @ :) może powtórzę test w końcu pierwszy mógł szwankować ;) ...hmm czy może powinnam zrobić to badanie beta? Żadnych objawów @ brzuch mnie nie boli, tylko mam apetyt i jakiś wyostrzony węch...ale to tylko tak :)

Poziomki, Ty to masz :D
Mój to znowu chciałby więcej niż może :D i korzysta z tego właśnie gdy jestem płodniutka bo tak to musi sobie zasłużyć :D
Ilonka a ile już nie masz tej @ ??

Grrr zapomniałam dać edytuj i już mi się nie chce zmieniać.

Słyszałyście o czyms takim jak owulacja księżycowa??
Dziś mi jedna miła dziewczyna na 28 dni wyliczyła i u mnie lipa w tym miesiącu. Ale ponoc to się niesamowicie sprawdza.

Tu jest link:

Płodnością i płcią rządzi Księżyc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Poziomki, Ty to masz :D
Mój to znowu chciałby więcej niż może :D i korzysta z tego właśnie gdy jestem płodniutka bo tak to musi sobie zasłużyć :D
Ilonka a ile już nie masz tej @ ??

Powinna przyjść 13 lub 14.08.2010 bywa nieregularna więc zawsze max 2 dni różnicy, a dziś już prawie 20.08 i nic :D

Ale tu cicho ....

MisiaWSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!!! PIĘKNEJ POGODY, UDANEGO WESELICHA I FASOLINKI JAK NAJSZYBCIEJ! :*:*:*:*:*:*

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny, po raz kolejny pisze, bo na tym forum sa kobiety doswiadczone i licze ze mi pomoga.
Ostatni okres mialam 13lipca tj ponad 5tygodni temu. W 3dni temu bylam u gina bo okres spoznial sie wtedy 5dni, masakrycznie bolaly mnie piersi a szczegolnie sutki, i podbrzusze bolalo. Zdazalys ie tez mdlosci. powiedzial ze prawdopodobnie jest to ciaza, zbadal stwierdzil ze twarde podbrzusze i rozpulchniona macicai ze prawdopodobnie 3tydzien. Kazal zrobic test zeby sie upewnic i lykac kwas foliowy. Szlam dzisiaj po test, zaszlam do toalety a tu nagle" okres"...
czy okres w poczatkowej ciazy tez wam sie zdarzal ? biust nadal strasznie boli(a podczas @ NIGDY nie bolal). czy wogole mozliwe jest krwawienie @ w ciazy? prosze o odpowiedz, tylko nie mowcie zebym zrobila betke..:(
pozdrawiam

Do góry