reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Poziomki, ja przy "zdrowym" cyklu mam bóle do 4 dni, zazwyczaj zaczynają się przed owulacją ze dwa dni i później dzień po do dwóch dni po, to już różnie. A zbiega się to u Ciebie też z jej nadejściem, więc kto wie. Jak tam śluzik? Bo wczoraj pisałaś, że śliczny. O ile sie nie mylę, to temperaturki w tym cyklu nie mierzysz. Może zrób teścik owulacyjny??

Msia, takie nerwy to moga być i przed ślubem właśnie. W końcu to tyle załatwiania i stresu, trzeba więc odreagować. Czekam niecierpliwie na zdjęcia ;)

Hej Dziewczyny co do mojego okresu to jest tak ponad 3 lata brałam tabletki. W grudniu 2009 wzięłam ostatni listek tabletek i dostałam @ i od tego momentu nie biorę tabletek i nie mam okresu. W maju 2010 wywołano mi okres przez tabletki i od tamtej nie mam @ do dzisiaj. Zrobiłam betkę, wynik <1,20.

Hej Dziewczyny co do mojego okresu to jest tak ponad 3 lata brałam tabletki. W grudniu 2009 wzięłam ostatni listek tabletek i dostałam @ i od tego momentu nie biorę tabletek i nie mam okresu. W maju 2010 wywołano mi okres przez tabletki i od tamtej nie mam @ do dzisiaj. Zrobiłam betkę, wynik <1,20.

Dziwne że gin nie skierował cię na badania!!!:wściekła/y::szok: Koniecznie znajdz innego najlepiej ginekologa-endokrynologa,bo taki brak @ nie jest przecież normalny:no:

Lilith w życiu nie miałam bólu owu no ale...
brzuch mam spuchniety jak przed @ i nie moge spodni dopiąć. Ten cykl mógł się zacząć 3 dni wcześniej bo taką dziwną znowu miałam a jajnik mnie bolał za 2 dni temu,śluziku rano więcej było

Lekarza już zmieniłam tylko że wizytę mam dopiero na 14 października :(. Słyszałam że niektóre dziewczyny po odstawieniu tabletek przez rok nie maja @. Za kilka dni powtórzę betkę jeżeli wynik będzie taki sam to idę do prywatnego lekarza.

Poziomki, ja niestety przed owulka i po mam spuchnięty brzuszek.. ogólnie czuję się atrakcyjna wtedy ale jakaś przygruba :D
To, że wcześniej nie miałaś bóli, nie oznacza, że nigdy juz możesz ich nie mieć :)
A tak poza tym jak się czujesz ??

Poziomki, ja niestety przed owulka i po mam spuchnięty brzuszek.. ogólnie czuję się atrakcyjna wtedy ale jakaś przygruba :D
To, że wcześniej nie miałaś bóli, nie oznacza, że nigdy juz możesz ich nie mieć :)
A tak poza tym jak się czujesz ??
Wiem o tym;)) Pierwszego trądziku dostałam w wieku 21 lat:/
Czuje się nieciekawie jestem zmęczona a przez to że mnie boli to i chęci nie mam na nic:((

Wiesz, mnie ciekawi to, że kobieta powinna czuc sie bardziej atrakcyjna i miec większe chęci gdy zbliża się owulacja, ale.. gdy ma się silne bóle owulacyjne to to już nie wygląda tak pięknie, samo przytulanko też wtedy jest inne bo jeszcze bardziej czuje się jajniczki, i ból w podbrzuszu. Ja np. wtedy mam problem z szyją :D

reklama
Wiesz, mnie ciekawi to, że kobieta powinna czuc sie bardziej atrakcyjna i miec większe chęci gdy zbliża się owulacja, ale.. gdy ma się silne bóle owulacyjne to to już nie wygląda tak pięknie, samo przytulanko też wtedy jest inne bo jeszcze bardziej czuje się jajniczki, i ból w podbrzuszu. Ja np. wtedy mam problem z szyją :D

Ja co miesiąc jestem jak kotka(hihi) i teraz też tak było(jakieś 3-4dni temu),stary się nie mógł ode mnie opędzić!!
I co miał zrobić?...uległ;)))

Do góry