poziomki
mama 00 08 11 13 15
Lilith nie mam pojęcia ale boli mnie od wczoraj wieczór i nie przestaje:/
Misia teraz przed Tobą najdłuższy dzień w życiu
)
Misia teraz przed Tobą najdłuższy dzień w życiu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej Dziewczyny co do mojego okresu to jest tak ponad 3 lata brałam tabletki. W grudniu 2009 wzięłam ostatni listek tabletek i dostałam @ i od tego momentu nie biorę tabletek i nie mam okresu. W maju 2010 wywołano mi okres przez tabletki i od tamtej nie mam @ do dzisiaj. Zrobiłam betkę, wynik <1,20.
Wiem o tymPoziomki, ja niestety przed owulka i po mam spuchnięty brzuszek.. ogólnie czuję się atrakcyjna wtedy ale jakaś przygruba![]()
To, że wcześniej nie miałaś bóli, nie oznacza, że nigdy juz możesz ich nie mieć
A tak poza tym jak się czujesz ??
Wiesz, mnie ciekawi to, że kobieta powinna czuc sie bardziej atrakcyjna i miec większe chęci gdy zbliża się owulacja, ale.. gdy ma się silne bóle owulacyjne to to już nie wygląda tak pięknie, samo przytulanko też wtedy jest inne bo jeszcze bardziej czuje się jajniczki, i ból w podbrzuszu. Ja np. wtedy mam problem z szyją![]()