reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

ja się na to pisze!!!!!!!!!!! WIESIOŁEK GÓRĄ!!!!!!!!!!!! poziomki pociesz się, że ja mam płodne a nawet nie potrafię ręką ani nogą ruszyć bo tak mnie wszystko boli, nie wspominając już o katarze, który mi leci jak z kranu:wściekła/y: i jak tu płodzić potomka:wściekła/y: ale i tak będę próbować:tak: chociaż ostatnie na co mam ochotę to przytulanki:crazy: a co gin daje na laktację??

reklama
Witaj Sawi :)

Kamia, ja po urodzeniu córki na wstrzymanie laktacji brałam bromergon, tylko tragicznie się po nim czułam :(
U mnie już wiesiołki i guajazyle odstawione, czekam spokojnie z antybiotykami na @ :D Nie ma to, jak kolejny cykl pełen spokoju ;p

Cześć dziewczyny,
U mnie pojawily sie juz pierwsze objawy zblizajacej sie miesiaczki. Zaczynnaja mnie bolec piersi.... wychodza zylki na wierzch i brodawki staja sie wieksze. To nie objaw ciazy zapewniam Was :D Tak samo boli mnie przed kazdym @.
Po @ pojde do gina, mialam sie u niego zjawic po 3 @ wiec ta bedzie trzecia. Zobaczymy co mi powie, poprosze go o skierowanie na jakies badania, zebym chociaz byla pewna ze ze mna jest wszystko ok, to tak uspokaja. Póki co czekam na @ bo jak to przynajmniej piersi mnie przestana bolec a to masakra jest ...

co tam u was?

jako, że zawsze trzeba dopatrywać się pozytywnych stron;-) to spójrz na to z tej strony, że przynajmniej cykle robią Ci się regularniejsze;-)
u mnie choróbska część dalsza:-(

Tak, ciesze sie z tego ze mi sie cykle reguluja bo przynajmniej wiem na czym stoje, a nie @ spozniajace sie 2 tygodnie :/ A badania przed planowana ciaza i tak jest dobrze zrobic, trzeba byc pewnym, ze w razie czego nic nie grozi maluszkowi. Chce byc spokojna bo jak wszystko bedzie ok to sie wyluzuje, bo teraz to czzasami mysle ze moze cos jest ne tak blablabla i zdarza sie ze spieta chodze i zdenerwowana. A moj zawsze mowi, ze te skubance lubia wesole a nie zestresowane jajeczka :D

Tak, ciesze sie z tego ze mi sie cykle reguluja bo przynajmniej wiem na czym stoje, a nie @ spozniajace sie 2 tygodnie :/ A badania przed planowana ciaza i tak jest dobrze zrobic, trzeba byc pewnym, ze w razie czego nic nie grozi maluszkowi. Chce byc spokojna bo jak wszystko bedzie ok to sie wyluzuje, bo teraz to czzasami mysle ze moze cos jest ne tak blablabla i zdarza sie ze spieta chodze i zdenerwowana. A moj zawsze mowi, ze te skubance lubia wesole a nie zestresowane jajeczka :D

:-):-):-) dobre z tymi zestresowanymi jajeczkami:-) kule moje to chyba jakieś znerwicowane są bo nie ma chwili żebym się czymś nie przejmowała:szok:

Kamia, przyznam szczerze nijakie.. to już drugi cykl z nim i drugi jak wam pisałam całkowicie zakłócony. W poprzednim jeszcze jako taki śluz był i cała masa po prawdopodobnej owulcę [ choć to u mnie normalne ] a w tym już tak sobie. To niby z powodu tej infekcji i później antybiotykom. Za to z guajazylu jak zawsze jestem zadowolona, choć problemy gastryczne miałam po nim nie małe ;/
Zobaczymy więc jak będzie w kolejnym, oby już normalnym, bo przecież tak to nie można się nawet starać :(

Poziomki, a może to nie ból na @ a na owulację lub poowulacyjny??

reklama
Dzien DObry Kobitki.
Mialam wczoraj straszny dzien Masa chodzenia i zalatwiania i do tego zle sie czulam - glowa mnie dziwnie bolala a caly dol brzucha. Teraz tak samo chcialam sie zasmiac to mnie caly brzuch zakul...

Nadal mam obolale sutki nie wiem dlaczego i zrobily sie jakos jasno-rozowe

Wczoraj jeszcze jechalismy obklejac wodke specjalnymi naklekami typu : wodka weselna tu przynajmniej bylo smiesznie.

ZRobilam sobie tez henne ale wkurzona jestem bo wysypalo mnie na twarzy akurat przed slubem....

Dzisiaj jade do Rodzicow pomoc im sprzatac poniewaz przygotowania sa u nich no i jedziemy zaplacic za slub. Jutro zostanie odebrac suknie i jeszcze kosmetyczka i czekanie na sobote.

Ogolnie od wczoraj jestem jaka nawiedzona... Raz sie usmiecham potem wku**** strasznie... Przepraszam, ale w ogole tego nie ogarniam.

Teraz Wam napisze co do slubu - wszystko juz gotowe dzisiaj jedziemy tylko zaplacic za slub a jutro jeszcze kosmetyczka i odbior sukni ( bo nie chcialam wczesniej odbierac). Pozwolcie, ze zdjec nie beded wam juz przesylac, wytrzymajcie chwile i wysle Wam juz ze slubu w calej okazalosci :happy:

Do góry