reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

A ja wogole juz nie licze nawet nie pamietam kiedy mialam @ chyba cos 7 czy 8 to wogole nie wiem kiedy owulka..ale chyba czas sie zaczac przytulac na maxa heheheh i 26 wybieram sie do gina na pogadanke:D
a mam pytanko do dziewczyn ktore maja cykle z Clo?? to na recepte??:>:>
Tak clo jest tylko na recepte, bo jest to silnie stymulujący jajniki lek i bez kontroli lekarza nie zaleca się go stosować bo może dojść do przestymulowania

reklama
no właśnie co tu tak cicho?:szok:
agusia jak tam wynik betki??
kule a ja akurat się rozchorowałam:-( leże kicham prycham smarkam i jem tony gripexu:wściekła/y: coś czuje że ten cykl przepadnie:-(

hmmmm <1,20 .... wiekszosc dziewczyn ma <0,01 albocos takiego ale nie powyzej 1 ... ciaza juz jest od 5.... moze zrob betke za 2-3 dni jeszcze raz... bo cos tu jest dziwnego... usg podejrzewam jeszcze nic nie wykaze. Trzymam &&&&

Ja mam doła, dzisiaj mysle ze ten miesiac jednak poszedl na marne... jak tak sobie mysle to @ bedzie na 10000000000000000000000000000000000000000% pffff

witajcie :)
czy mozna sie przyłączyć??
od czerwca zaczęliśmy z mężem starania o rodzieństwo dla naszej córci.
od wczoraj zaczął się III cykl starań.
zażywam clo od 3dc przez 5 dni i łykam do owualcji (do max.15dc) wiesołek
a wy wspomagacie się lekami bądź witaminkami??

Mononoke głowa do góry będzie dobrze, trzymam &&&&&.
Trochę mnie zmartwiłaś tym że dziewczyny mają inaczej niż ja :( Zrobię tak jak mówisz za 2-3 dni powtórzę badanie

Cześc dziewczyny...no ja tez mysle nad jakas zabawka edukacyjna bylam wczoraj na zakupach ale nic nie wybralam....zobaczymy na cos sie zdecyduje;-)
poziomkimoj gin nic nie mowil bo jeszcze u niego nie bylam tylko tak sie zastanawiam bo widze duzo dziewczyn Clo bierze..;-)

Sawiwitamy Cie;-) Gratuluje jednej pociechy i zycze szybciutko 2 kreseczek;-) ja włłasnie tez zamierzam zaczac brac wiesiolek i zaczac ostre staranka:D:D

Mononokenie dołuj sie moze akurat z zaskoczenia Ci fasolcia przyjdzie;-)
kamiaprzeziebiona??
hmmm cos ten cykl nam nie sluzy chyba.... pozyjemy zobaczymy:*
Agusia no dziwny ten wynik betki jakby zaczelo sie cos dziac..tak mi sie zdaje powtorz znowu w poniedzialek albo piatek:D 3 mamy kciuki;-) a co gin powiedziala na te wyniki??

reklama
Do góry