a po czym określasz, że miałaś wtedy dni płodne?? tak Ci wychodzi z obliczeń czy po objawach? pytam bo na stronce do której link dała mi kochana monooke wyczytałam że silny stres (a o takim piszesz) może powstrzymać owulację. Więc jeśli sądzisz na podstawie obliczeń to może było tak, że tej owulacji wcele nie było wtedy, ale jeśli na podtawie objawów to moja teoria pada:-) a to rozumiem że staracie się o dzidzusia tak??
Albo owulacji moglo w ogole nie byc, bo czasami takie cykle bezowulacyjne sie zdarzaja :[ Ale badzmy dobrej mysli - mati idz na betaHcg i hedziesz pewna.
Ojjj nie dziwie Ci sie, ze Twoj umysl skupia sie tylko na tych dwoch rzeczach. Ja o domku tez duzo mysle - narazie co gdzie bedzie stalo, kolor scian, okna, takie tammoonke no ja prawie 50 myśli (bo drugie 50% to cały czas zajmuje maluszek;-)) mam pochłonięte tym jak sobie tam pourządzam itp.:-) a wy kiedy planujecie zamieszkać w swoim??
Założyliśmy z mężem plan pięcioletni, wiec zostaółoby jeszcze cztery, ale po cichutku mam nadzieję, że tylko dwa bo na poczatek wystarczyloby zrobił parter i mieszkac a górą zająć się jak sie uzbiera znowu kase
PRAWDA, ŚWIĘTA PRAWDA!misia jak tam emocje przed ślubne??:-) napisz coś więcej tzn jak duże wesele macie, jak sukienka itp bo my dziewczyny bardzo lubimy takie pogaduchy, prawda?:-)
Ostatnia edycja: