reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Kamia ja też jestem mieszkanką wsi :D
A co do @ to mialam dostać dwa tygodnie przed ślubem i już nawet myśleliśmy, że będzie fasolka, ale niestety @ przyszła dzień przed ślubem :D Potem mialam jeszcze jeden taki cykl 42 dniowy! a teraz sie zaczyna regulowac :)

karolciak masz racje do roboty sie zabieraj, przytulanki i jeszcze raz przytulanki:D

lilith &&&&&&& jestesmy z Toba :)

agusia trzymamy &&& za pozytywny wynik :p

poziomki.... ja wiem co to budowa, rozumiem Cie :D

reklama
kamiaJa zawsze chcialam duze weselichooo ale nic z tego nie bedzie heh bo moja rodzinka to z 20 osob a mojego tylko 10 bo sie rodzina po swiecie rozjechala i napewno nie przyjada a szkoda wiec tak kolo 50 osob nazbieramy...tylko ja mam problem zeby sale wybrac..bo co do tego jestem strasznie wybredna bo szkole konczylam taka a nie inna i zboczenie zawodowe jest wiec restauracja musi byc odpowiednia do moich wymagac a takich malo heheh bo jak widze jak u innych na weselichach podaja itp to mnie bierze...nie to najwazniejsze ale nie chcialabym sie denerwowac na slubie jak dostane widelec brudny albo bedzie zle nakryte na stole hehehe wiem ze to moze glupie sie wydawac ale co do restauracji to dla mnie kazdy szczegol wazny bo inaczej niezadowolona jestem:D:D a jak tam Twoje weselicho moze jakies zdjecia pokazesz:D:D

Cześć dziewczynki:) Przepraszam, że tak długo się nie odzywałam ale wyjechaliśmy z kraju i nie miałam dostępu do internetu. Jak widać po moim nowym suwaczku testowanko nie powiodło się. Nastawiam się pozytywnie na nowy cykl. Jestem pełna nadziei. :)

agusia ja również trzymam kciukasy za dwie kreseczki :)
lilith zdrówka życzę :)
poziomki ja na szczęście jestem już po budowaniu, remontowaniu i całym tym bałaganie...oj...co to się wtedy wyrabiało...

monoke to widzę że niedługo tuttaj więcej będzie mieszkanek wsi niż miasta:-) to penie trochę załamkę miałaś jak tą @ dostałaś tuż przed ślubem co??
karolciak ja miałam w tawernie w kleszczowie i powiem ci że byłam mega zadowolona i od wielu gości słyszałam, że byli zachwyceni restauracją, jeden minus to terminy- ja zamawiałam 1,5 roku wcześniej i i tak musiałam wybrać ten, który oni mieli wolny-czyli 14 czerwca a nie ten który ja chciałam bo już był dawno (czyt, od 2 lat) zajęty:szok: ja w ogóle miałam nietypowe wesele bo pierwszy dzień był właśnie w tawernie na ok 65 osób a na drugi na wynajmowanej sali na ok 200 osób ale to już na zasadzie szwedzkiego stołu itp. na druga sala nie była za ciekawa (niestety w mojej okolicy nie było ładnych dużych sal weselnych) ale zainwestowaliśmy w profesjonalną dekoratorkę i efekt był naprawdę wow!!!:-) tak więc z mojego wesela byłam naprawdę zadowolona:-)
agusia trzymam za wynik betki &&&&&&&&&&&&&

Dobudowujemy 2 pokoje,właściwie 3 bo strych jeszcze w starej części adaptujemy i kotłownie więc jest duuuużo roboty i pi...k straszny.
M wyjechał do soboty a ja owu to chyba jednak teraz mam bo od wczoraj mokro mam i dziś mnie jajnior kujał.
Ale podobno plemniki żyją 6 dni więc jest nadzieja;)))

Ponieważ miałam slub cywilny to miałam to sukieneczke miałam skromną za kolanko.
Karolciak ja byłam panna z dzieckiem zanim swojego poznałam więc takie gadki że dzieci to po ślubie wkładam między bajki;))

Ostatnia edycja:
Ja jako nauczyciel jestem fanka wszelkiego rodzaju zabawek edukacyjnych i w przypadku mojego chrzesniaka sprawdzaja sie idealnie :D
Ile kasy chcesz wydac?

reklama
Do góry