reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
No i właśnie największy ból jest taki, że tu nie ma sprawiedliwości!!!!!!!! widziałyście kiedyś bezpłodną meliniarę?? zawsze ciągnie ze sobą przynajmniej 5 dzieci. Kule ginekologa widzi to tylko jak rodzi ale endometriozy, bezowulacyjnych cyklów i za niskiego czy wysokiego progesteronu to to (bo trudno nazwać kobieta kogoś kto po odejściu wód płodowych chleje w barze:wściekła/y:) nigdy nie ma!!!!!!!!!!! a ty badasz sie , bierzesz witaminy, nie pijesz, nie palisz i kule zjaść nie możesz!!!!!!!!!
sorki za nerwy ale to maoja taka @ frustracja wywołana tym artykułem:-(

No i właśnie największy ból jest taki, że tu nie ma sprawiedliwości!!!!!!!! widziałyście kiedyś bezpłodną meliniarę?? zawsze ciągnie ze sobą przynajmniej 5 dzieci. Kule ginekologa widzi to tylko jak rodzi ale endometriozy, bezowulacyjnych cyklów i za niskiego czy wysokiego progesteronu to to (bo trudno nazwać kobieta kogoś kto po odejściu wód płodowych chleje w barze:wściekła/y:) nigdy nie ma!!!!!!!!!!! a ty badasz sie , bierzesz witaminy, nie pijesz, nie palisz i kule zjaść nie możesz!!!!!!!!!
sorki za nerwy ale to maoja taka @ frustracja wywołana tym artykułem:-(

Taka juz sprawiedliwosc na tym swiecie :/ Tylko potem biedne dzieci cierpia albo po jakims czasie staja sie tacy sami jak ich rodzice :/
Takich ludzi to powinni kastrowac :/ i ta pania i jej 'ukochanego'.

CZe laski sikacz jak się spodziewałam nie wyszedł:baffled:
Plamki na papierze są nadal i nie wiem co o tym myśleć,właśnie zaczął mnie kłóć jajnik tak dość mocno.

A tą k..e i jej podobne to......:angry:

reklama
witam

witam
dziś mam 31dc od wczoraj łeb mnie boli i boli mnie brzuch i jajnik.@ jeszcze brak.terminowo powinnam dostać dziś.
czuje się tak jak w pierwszy dzień @. staramy sie od kilku miesięcy o dziecko i na razie z marnym skutkiem.
mierzyłam jeszcze temp i wczoraj jak i dziś mam 36,7 a wczesniej miałam 36,9-37,00.
chyba nadziei nie mam co sobie robić,bo spadek temp dość znaczny....ehhh
poziomka przykro mi,że ciotka-klotka przyjdzie....
zawsze jak tempka spadnie to oznacza @??

Do góry