reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

dobrze, że dziś idziesz do gin to odrazu mozesz mu p tym powoedzieć. a ja dzis czuje sie strrrrrasznie zmęczona od rana i najchetniej bym spała i spała. a do tego tam na dole mam tak mokro,że ciągle mam wrażenie że dostałam @ ale naszczeście @ brak:-) już dziś zmierzałam do apteki po sikacza;-) ale mąż po mnie przyjechał i nie zdążyłam pójść:-( już się łamię żeby zrobić chociaż obiecaąłm sobie czekać do czwartku:szok: kule coś tak się czuje jakbym miałam dostać@:-(
Właśnie ze mnie leciało od paru dni:szok: a dzisiaj po przytulankach M miał całe spodnie zalane i na podłodze było mokro:szok::zawstydzona/y:

reklama
Kami wytrzymaj jeszcze te 3 dni :D wiem, ze jest ciezko bo ja w dniu spodziewanej @ bo jak otworzylam oczy to juz mialam sikacza przygotowanego i sprintem lecialam do wc :D

karolciak.... nooo fasolinka sie szykuje?

poziomki szalejesz :D jak wrocisz od ginka to od razu to wszystko pieknie napisz ::D

Ja bawie sie w budowlanca :D zbieram kamienie na taczki i wywalam kawalek dalej :D czekam na mojego bo sie straaaaaasznie stesknilam :)
A @ nie daje mi spokoju normalnie ze mnie to sie dopiero leje :D Na szczescie ktos madry wymyslil tampony :D

Kami wytrzymaj jeszcze te 3 dni :D wiem, ze jest ciezko bo ja w dniu spodziewanej @ bo jak otworzylam oczy to juz mialam sikacza przygotowanego i sprintem lecialam do wc :D

poziomki szalejesz :D jak wrocisz od ginka to od razu to wszystko pieknie napisz ::D

Ja bawie sie w budowlanca :D zbieram kamienie na taczki i wywalam kawalek dalej :D czekam na mojego bo sie straaaaaasznie stesknilam :)
A @ nie daje mi spokoju normalnie ze mnie to sie dopiero leje :D Na szczescie ktos madry wymyslil tampony :D
Podpaski są zdrowsze tym bardziej przy obfitych @.
Uwazaj na siebie bi dzisiaj jest gorąco i dźwigać też nie powinnaś:tak:

ok będe się starać;-) kule to ty naprwdę budowlaniec pełną para;-) tylko faktycznie uważaj przy @ z dźwiganiem

@ mi nie straszna - tyle lat sie juz znamy wiec wiem co mi wolno a co nie :D Dzisiaj sie dobrze czuje, juz mnie nie mdli, brzuch nie boli wiec tiger i w droge :D Ja fes baba jestem to kamienie mi nie ciaza tak strasznie :D Przecinkiem to ja bylam moze w podstawowce :D
A do takich prac i w ogole jak sie "biega" duzo to tampon najlepszy :) Podpaska to na herbatke do ciotki klotki :D

reklama
Do góry