reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Witam Was wkoncu:)
Ja jak zawsze weekend mam zabiegany dom, zakupy, sprzatanie itp..odwiedzilam przynajmniej kuzynke.. i tak zlecialo i znowu caly dlugii tydzien w pracy. W weekend nawet nie mam czasu wlaczyc komputera a tu sie tyle dzialo:-(

Teraz od godziny tu siedze i nadrabialam zaleglosci:-p

Kamiaszalejesz laska:) widze juz wszytsko zaplanowane na tip top na przyjecie dzidziusia:D hehe i ten domek supeerrr pomysll...chyba tez zaczne szukac:D

poziomki to czekamy na dalsze wiesci:tak:

juz nie wiem co i do kogo chcialam pisac bo tyle tego przeczytalam ze masakraa:)
witam wszytskie nowe staraczki;-);-)

a u mnie jak u Kami brak objawow calkowity....:-)

Witam Was wkoncu:)
Ja jak zawsze weekend mam zabiegany dom, zakupy, sprzatanie itp..odwiedzilam przynajmniej kuzynke.. i tak zlecialo i znowu caly dlugii tydzien w pracy. W weekend nawet nie mam czasu wlaczyc komputera a tu sie tyle dzialo:-(

Teraz od godziny tu siedze i nadrabialam zaleglosci:-p

Kamiaszalejesz laska:) widze juz wszytsko zaplanowane na tip top na przyjecie dzidziusia:D hehe i ten domek supeerrr pomysll...chyba tez zaczne szukac:D

poziomki to czekamy na dalsze wiesci:tak:

juz nie wiem co i do kogo chcialam pisac bo tyle tego przeczytalam ze masakraa:)
witam wszytskie nowe staraczki;-);-)

a u mnie jak u Kami brak objawow calkowity....:-)
Cze kochana,kiedy masz termin @

reklama
dobrze, że dziś idziesz do gin to odrazu mozesz mu p tym powoedzieć. a ja dzis czuje sie strrrrrasznie zmęczona od rana i najchetniej bym spała i spała. a do tego tam na dole mam tak mokro,że ciągle mam wrażenie że dostałam @ ale naszczeście @ brak:-) już dziś zmierzałam do apteki po sikacza;-) ale mąż po mnie przyjechał i nie zdążyłam pójść:-( już się łamię żeby zrobić chociaż obiecaąłm sobie czekać do czwartku:szok: kule coś tak się czuje jakbym miałam dostać@:-(

Do góry