reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

:-( dziewczyny dostałam @:-( ale wiecie co?? nie jest źle.przez to, że w tym miesiącu nie doszukiwałam sie u sibie miliona objawów (tak ja w poprzednich) i nie nakręcałam aż tak bardzo (bo trochę to tak:)) to dziś nie mam aż takiej załamki:-) nie powiem jest mi przykro ale nie jest to rozpacz jak ostatnimi razy:-) i to też dzięki wam:-) ale dalej trzymam &&&&&&&&&&&&&&& za was:-)

Oj strasznie szkoda:-(,ale idziemy dalej;-)!!! Ciesze się strasznie że nie rozpaczasz:-) bo to niczemu nie służy.
Ja wczoraj popołudniu miałam troche takiego sluziku z krwią i b bolał mnie brzuch łyknełam 2 no-spy i tak nie pomogło.
Dzisiaj też trochę było.Achhhhhhhhh Zobaczymy co z tego będzie.

Laseczki co u Was??????

reklama
Kamiamasz szczescie ze doastalas @ bo ja pewnie tez dostane bo wszytsko przechodzimy tak samo wiec nie mogloby byc inaczej...ale nastepny cykl mi pachnie fasolkami bo do 3 razy sztuka:-p tez sie nie nakrecam bo nie ma po co szkoda sie rozczarowac;-);-)
wogole to jestem przeziebiona znowu kicham jak nie wiem..szkoda gadac...

Poziomki tule Cie mocno nic sie nie martw wszytsko juz niedlugo sie wyjasni;-) skad ta krewka itp:tak:

Kamiamasz szczescie ze doastalas @ bo ja pewnie tez dostane bo wszytsko przechodzimy tak samo wiec nie mogloby byc inaczej...ale nastepny cykl mi pachnie fasolkami bo do 3 razy sztuka:-p tez sie nie nakrecam bo nie ma po co szkoda sie rozczarowac;-);-)
wogole to jestem przeziebiona znowu kicham jak nie wiem..szkoda gadac...

Poziomki tule Cie mocno nic sie nie martw wszytsko juz niedlugo sie wyjasni;-) skad ta krewka itp:tak:

Czytałam że plamienie implantacyjne trwa do 3 dni:eek:

A może masz alergie????

:szok: nie uwierzysz ale właśnie gdałam z mężem o tym, że jak jutro nie dostanę @ to w środę testuje:-) tylko myslałam o sikaczu bo problem jest taki, że na bete musze się zwolnić z pracy bo u nas w laboratorium robią tylko do 10, a potem laski w pracy strasznie dopytują:wściekła/y:
andzia a jak ty się teraz czujesz??
Tak mi przykro że dostałaś @ ale ciesze się że podchodzisz do tego z dystansem. A ja się dobrze czuję narazie nie mam żadnych objawów ale na to to chyba za wcześnie.

Dobrze. Wczoraj miałam dobry dzień bo byłam na usg które potwierdziło że miałam owulacje a to już duży krok do przodu bo wiem że wraca mi wszystko do normy

Dobrze. Wczoraj miałam dobry dzień bo byłam na usg które potwierdziło że miałam owulacje a to już duży krok do przodu bo wiem że wraca mi wszystko do normy

no to super:-) to teraz tylko czekać na testowanie:-) dziewczyny możel to głupie pytanie ale jestem ciekawa po czym lekarz stwierdz, że była owulacja??
dzięki dziewczyny za wszystkie miłe słowa:-) jak narazie mam okres na 10 fajerek i starsznie mi słabo:-( dziś kolejne etapy poszukiwania domku:-)

no to super:-) to teraz tylko czekać na testowanie:-) dziewczyny możel to głupie pytanie ale jestem ciekawa po czym lekarz stwierdz, że była owulacja??
dzięki dziewczyny za wszystkie miłe słowa:-) jak narazie mam okres na 10 fajerek i starsznie mi słabo:-( dziś kolejne etapy poszukiwania domku:-)
Chciała bym Ci odpowiedzieć ale tak naprawde niewiem. Gin na usg widzi duzo a my..:eek:

U mnie plamienia się nie rozkręciły,piersi bolą bardziej,a jak zjadłam to mi się niedobrze zrobiło.
Jeżeli to implantacja to była by książkowo: 10 dni po ow,zawroty głowy,zwiększona wrażliwość piersi,i krew czerwona potem plamki brązowe.Achhhhhhhhhhhhhhhh

To dobrze że była owu,przynajmniej wiesz że wszystko ok &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aby lekarz mógł stwierdzić że była owulacja to musi być monitoring, mniej więcej określa kiedy powina ona być i każe ci się zgłosić trochę wcześniej żeby sprawdzić czy jest pęcherzyk i jeśli jest to na podstawie jego wielkości określa kiedy powino dojść do pękniecia i wtedy każe Ci się zgłosić jeżeli pęcherzyk pękł to powinien być płyn w zatoce Daglasa nie wiem jak się to dokładnie pisze no i jak u mnie była blizna na jajniku po pęknietym pęcherzyku i po tym określił że była owulacja;-);-);-);-)

reklama
Do góry