reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

O rany.. nie ma mnie kilka godzin a Wy sie rozpisałyście jak szalone :)

Po pierwsze witam nowe dziewczyny :)

po drugie : Kami fajne domki, tylko wy chcecie kupić czy wynając bo cos mi sie zdaje, ze ten pierwszy jest na wynajem tylko :> A ten drugi... cos za tani mi sie wydaje jak na ten metraż.. ale zdjeciami i sama cena nie mozna sie sugerowac - i tak jak mowila poziomki - sprawdz te wszystkie informacje (co z woda, pradem czy o teren zalewowy...) Z tym terenem zalewowym to szczegolnie - my narazie na takim mieszkamy - kilka dni poleje i juz plywamy

xagusiax
mnie sie wydaje, ze jesli masz cyle 32-45 dni i sie przytulaliscie w 3 dc to nie ma mowy o zaplodnieniu :/ To zdecydowanie za wczesnie. Na sikacza tak samo ... :p a tym bardziej (zgadzam sie tu z andzia) na takie objawy :> Dla pewnosci zrob betke.
poziomki narazie nie mialabym jej gdzie postawic, ale za kilka lat moze moze :D

Wyprowadzcie się wszystkie na wieś i założymy "klubik wsiowych mamusiek":-D:-D:-D

Kamia a właśnie ten 1 domek jest chyba tylko do wynajęcia?????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
więc tak będziemy mieszkać z moimi rodzicami(naszczęście;-). A propo tego domu to właśnie to jest dziwne, że w jednej ofercie jest do wynajęcia a w drugiej do kupienia za 375 000 zł więc wydaje mi się, że ludzie założyli i taką i taką ewentualność, ale dla pewności jutro będziemy dzwonić i pytać:-) a ten tańszy napeno jest do remontu, tylko teraz pytanie do jak dużego:-)
witam nowe dziewczyny!! a propo objawów to dziś czytałam kjakiś artykuł, w którym pisało, ze objawy typu nudności itp są mozliw dopiero ok 6 tyg:szok: dziwne bo tam też tak pisało o bólu brzucha i piersi a wiele dziewczyn, które są juz w ciązy twierdzi, że takie już miały kilka dni po zapłodnieniu, a ztego artykułu wynikało, że wszelkie objawy pojawiają się ok 6-8 tyg:szok: zafasolkowane to jak to jest?? prawda to??;-)

więc tak będziemy mieszkać z moimi rodzicami(naszczęście;-). A propo tego domu to właśnie to jest dziwne, że w jednej ofercie jest do wynajęcia a w drugiej do kupienia za 375 000 zł więc wydaje mi się, że ludzie założyli i taką i taką ewentualność, ale dla pewności jutro będziemy dzwonić i pytać:-) a ten tańszy napeno jest do remontu, tylko teraz pytanie do jak dużego:-)
witam nowe dziewczyny!! a propo objawów to dziś czytałam kjakiś artykuł, w którym pisało, ze objawy typu nudności itp są mozliw dopiero ok 6 tyg:szok: dziwne bo tam też tak pisało o bólu brzucha i piersi a wiele dziewczyn, które są juz w ciązy twierdzi, że takie już miały kilka dni po zapłodnieniu, a ztego artykułu wynikało, że wszelkie objawy pojawiają się ok 6-8 tyg:szok: zafasolkowane to jak to jest?? prawda to??;-)

Kochana co artykuł to inna teoria. Prawda jest taka że u każdej z nas jest zupełnie inaczej ,ba przy kolejnej ciąży jest już inaczej.

Myślę że ten 2 dom do remontu wyjdzie tyle co ten po remoncie

Z Gabi miałam objawy odrazu

pewnie tak:-) tym bardziej, że choćby ogólnie byl zrobiony to i tak zawsze się chce zrobić po swojemu:-) tylko jestem ciekawa jak wygląda ogólnie ten do remontu bo zdjęć tam tyle co nic:-)

Kochana co artykuł to inna teoria. Prawda jest taka że u każdej z nas jest zupełnie inaczej ,ba przy kolejnej ciąży jest już inaczej.

Myślę że ten 2 dom do remontu wyjdzie tyle co ten po remoncie

Z Gabi miałam objawy odrazu

co kobieta to organizm, kazda z nas jest inna - po prostu :) Na jednym forum czytalam wypowiedz takiej dziewczyny, ktora mowila ze w noc po przytulanku juz wiedziala ze to byl zloty strzal - intuicja - i mimo, ze lekaz na poczatku nie wykryl ciazy to okazalo sie ze tak naprawde zafasolkowala :p niezle nie?
NIektore dziewczyny ponoc cala ciaze ie maja zadnych objawow, inne maja wszystkie. Wiec wszystko jest mozliwe :)

Kami jak Was zainteresowaly te domki to jedzcie je po prostu ogladnac bo same zdjecia to baaaardzo czesto klamia :D wiem, bo moj znajomy kupowal dom przez allegro :D
Dobranoc dziewuszki, lece lulu :))

pewnie tak:-) tym bardziej, że choćby ogólnie byl zrobiony to i tak zawsze się chce zrobić po swojemu:-) tylko jestem ciekawa jak wygląda ogólnie ten do remontu bo zdjęć tam tyle co nic:-)

wyslij maila z prośba o więcej zdjęć. Wiadomo że chcesz zrobić po swojemu ale w 1 masz okna i podłogi zrobione.Podejrzewam że ściany też w dobrej kondycji. A i tak na żywo trzeba zobaczyć pomacać. Dobrze jest wziąść ze sobą jakiegoś fachowca.
Na ibutik.pl są fajne ubranka ciążowe;-)

co kobieta to organizm, kazda z nas jest inna - po prostu :) Na jednym forum czytalam wypowiedz takiej dziewczyny, ktora mowila ze w noc po przytulanku juz wiedziala ze to byl zloty strzal - intuicja - i mimo, ze lekaz na poczatku nie wykryl ciazy to okazalo sie ze tak naprawde zafasolkowala :p niezle nie?
NIektore dziewczyny ponoc cala ciaze ie maja zadnych objawow, inne maja wszystkie. Wiec wszystko jest mozliwe :)

Kami jak Was zainteresowaly te domki to jedzcie je po prostu ogladnac bo same zdjecia to baaaardzo czesto klamia :D wiem, bo moj znajomy kupowal dom przez allegro :D
Dobranoc dziewuszki, lece lulu :))

Z Gabi miałam wszystkie a z Gosią żadnych,i też wiedziałam wcześniej niż lekarze hihi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cze kochane!! Dzisiaj "otwieraliśmy":zawstydzona/y:sklepik i powiem wam że moooooooooooooooookro było potwornie!!:szok:
Od kilku dni tak jest:szok:
Otwieraliście sklepik? tzn przytulanko ?:> :-)
No ja dalej jestem za tym , że tutaj będzie fasolinka :p

Niedobrze mi... marze żeby mi się już skończyła to @ bo normalnie nie wytrzymuje, wyleciało ze mnie więcej niż przy dobrowolnym oddawaniu krwi :/
Bleeee muszę sprzątać... :(

Ostatnia edycja:
Cze kochane!! Dzisiaj "otwieraliśmy":zawstydzona/y:sklepik i powiem wam że moooooooooooooooookro było potwornie!!:szok:
Od kilku dni tak jest:szok:

Otwieraliście sklepik? tzn przytulanko ?:> :-)
No ja dalej jestem za tym , że tutaj będzie fasolinka :p

Niedobrze mi... marze żeby mi się już skończyła to @ bo normalnie nie wytrzymuje, wyleciało ze mnie więcej niż przy dobrowolnym oddawaniu krwi :/
Bleeee muszę sprzątać... :(

Sklep faktycznie otwieraliśmy a przy okazji...
Dzisiaj ide do gina na 14 ciekawe co powie

reklama
Do góry