reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
znaleźliśmy parę fajnych ofert i musimy się umówić na oglądanie:-) chcemy, żeby to było jakieś 10-15 km od miasta i jest tu w okolicy parę takich można nazwać "wiejskich" terenów (napisałam w cudzysłowiu bo nie są to typowe wsie) gdzie jest bardzo spokojnie, jest dużo pól, jaiś lasek itp. chcielibyśmy malucha wychowywać w takim miejscu, a sami też nie jseteśmy jakimiś zwolennikami wielkiego miasta

Zaaaaaaapomniałam Wam powiedzieć!!!
Jak byłam na usg to babka siedząca obok spytała na kiedy mam termin???:szok::szok: Ja zdziwiona mówie że jeszcze nie wiem.
ona znów na kiedy ma pani termin? a ja jej że nie wiem czy jestem w ciąży:szok:
Odsuneła się zdziwiona. Ja oczywiście pomyślałam-Cholera czy jestem taka gruba czy co???? Czy wyglądam jak ciężarna????:szok::-D

znaleźliśmy parę fajnych ofert i musimy się umówić na oglądanie:-) chcemy, żeby to było jakieś 10-15 km od miasta i jest tu w okolicy parę takich można nazwać "wiejskich" terenów (napisałam w cudzysłowiu bo nie są to typowe wsie) gdzie jest bardzo spokojnie, jest dużo pól, jaiś lasek itp. chcielibyśmy malucha wychowywać w takim miejscu, a sami też nie jseteśmy jakimiś zwolennikami wielkiego miasta
My myślimy tak samo:-D Mamy wieczne wakacje:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziwne z tym terminem:szok: niby w początką ciąży brzuch sie robi jakby krąglejszy:-)a ty widzisz coś takiego u siebie??z tymi wakacjami to dużo osób tak mówi mieszkających z dala od miasta:-) a daleko masz do pracy??

witajcie dziewczyny :-), fatalnie sie czuję , dziś poszliśmy do kościoła na mszę myślałam że zemdeje , słabo mi jest , mam okropne mdłości , mam tak od ostatniej@ (27 czer,) . Ciągle chce zbiera mi sie na wymioty, nic mi nie smakuje jem, bo muszę . Modlę się żeby o była ciąża:tak:, ale ???? Tak samo sie czułam w pierwszej ciąży, nudności ,
sennośc , itp. Mam strasznie wzdęty brzuch, w tym tygodniu mam iść do lekarza gin. zobaczymy jakie wyjdą wiyniki badń krwi, dłużęj tak nie mogę żyć w niepewności:eek:, . Martwi mnie jedna rzecz zrobiłam test 22. lip. i wyszedł neg. a @ mam na 28. lip.
dziękuje dziewczyny za dorady ,za to że JESTEŚCIE NA TYM FORUM:laugh2::-D:tak: POZDRAWIAM , WSZYSTKIE STARACZKI, .

dziwne z tym terminem:szok: niby w początką ciąży brzuch sie robi jakby krąglejszy:-)a ty widzisz coś takiego u siebie??z tymi wakacjami to dużo osób tak mówi mieszkających z dala od miasta:-) a daleko masz do pracy??

Ja się ostatnio obrzeram ale nie mam jakiegoś dużego brzucha,raczej normalny i byłam normalnie ubrana:eek:

Mam do pracy 15km-20 min jazdy

witajcie dziewczyny :-), fatalnie sie czuję , dziś poszliśmy do kościoła na mszę myślałam że zemdeje , słabo mi jest , mam okropne mdłości , mam tak od ostatniej@ (27 czer,) . Ciągle chce zbiera mi sie na wymioty, nic mi nie smakuje jem, bo muszę . Modlę się żeby o była ciąża:tak:, ale ???? Tak samo sie czułam w pierwszej ciąży, nudności ,
sennośc , itp. Mam strasznie wzdęty brzuch, w tym tygodniu mam iść do lekarza gin. zobaczymy jakie wyjdą wiyniki badń krwi, dłużęj tak nie mogę żyć w niepewności:eek:, . Martwi mnie jedna rzecz zrobiłam test 22. lip. i wyszedł neg. a @ mam na 28. lip.
dziękuje dziewczyny za dorady ,za to że JESTEŚCIE NA TYM FORUM:laugh2::-D:tak: POZDRAWIAM , WSZYSTKIE STARACZKI, .

Idz do apteki kup i zrób test!!!! a testy przed terminem @ często nie wychodzą pomimo ciąży
Czekam na wynik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no to podobnie jak ja bym miała z tego miejsca co znaleźliśmy najfajniejszą ofertę:-)
Halina0406 wydaje mi się, ze test był robiony bardzo wcześnie i wynik nie jest za bardzo miarodajny, najlepiej zrób właśnie betkę bo ona wykrywa bardzo wczesną ciążę, a jeśli jesteś już po terminie @ to napewno:-) trzymama &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za fasolkę:-)

reklama
Sikacz też wyjdzie:tak:

Kamia a jaki to domek???

Ooszalałam:szok: oglądam ciuchy ciążowe na allegro:sorry:

Halina z objawowego punktu widzenie jesteś w ciąży jak nic ale trzeba to potwierdzić:tak:
Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Może od Ciebie zacznie się dobra passa!!

Do góry