reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
ależ zazdroszczę:-) może i ja się niedługo dorobię takiej huśtaweczki;-) a ja właśnie siedzę i piszę od dwóch godzin pracę licencjacką:wściekła/y: ale juz mam dośc więć chyba idę obudzić mężusia:-) dziewczynay nie chcę sie napalać ale @ narazie nadal BRAK!!!! ale w myśl suwaczka dałam sobie ostatczny termin do środy więć nadala czekam:-(

Ja dalej trzymam mocno kciukasy za Ciebie Kami :) &&&&&&&
My już jestesmy po mszy i ....is straaaaasznie chce mi sie spac, a @ mi sie dalej leje strumieniami :/

ależ zazdroszczę:-) może i ja się niedługo dorobię takiej huśtaweczki;-) a ja właśnie siedzę i piszę od dwóch godzin pracę licencjacką:wściekła/y: ale juz mam dośc więć chyba idę obudzić mężusia:-) dziewczynay nie chcę sie napalać ale @ narazie nadal BRAK!!!! ale w myśl suwaczka dałam sobie ostatczny termin do środy więć nadala czekam:-(

A ja sobie sama zrobiłam huśtawkę:-D
Trzymam kciukasy za Twoją fasoleczke:tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja dalej trzymam mocno kciukasy za Ciebie Kami :) &&&&&&&
My już jestesmy po mszy i ....is straaaaasznie chce mi sie spac, a @ mi sie dalej leje strumieniami :/

Też mam takie@-normalnie Teksańska masakra!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
współczuje monoke bo też takie miała. Normalnie w pewnym momencie maz wrażenie, ze ci krwi w organiźmie zabraknie:szok:
dięki dziewczyny, że wierzycie w moją fasolkę, ale powiem wam szczerze, że gdybym teraz była w ciązy to t będą niezłe jaja bo to jedyny cykl od czasu kiedy się staramy, że nie mam prwie żadnych objawów (oprócz bólu podbrzusza):-)

współczuje monoke bo też takie miała. Normalnie w pewnym momencie maz wrażenie, ze ci krwi w organiźmie zabraknie:szok:
dięki dziewczyny, że wierzycie w moją fasolkę, ale powiem wam szczerze, że gdybym teraz była w ciązy to t będą niezłe jaja bo to jedyny cykl od czasu kiedy się staramy, że nie mam prwie żadnych objawów (oprócz bólu podbrzusza):-)
Dlatego właśnie możesz być w ciąży:tak: Ja nie miałam na początku ciąży z Gosią ŻADNYCH objawów
A jak sama się orientujesz to objawy nie świadczą o ciąży;-)

Ostatnia edycja:
witaj andzia25 nie mierzę temp. od początku często ja mierzę czasami spadnie z 37.2 na 36.7 :rofl2:, pozdrawiam cie i dziekuje za wasze dorady i tobie andziu życzę owocnych staranek:-D
Jeśli nie mierzysz temp. codziennie to nie masz się czym przejmować że Ci spadła bo to nie jest miarodajne;-);-);-)Trzymam kciuki żeby to jednak była fasoleczka&&&&&&&&&&&:-D:-D:-D

Kamia za ciebie też trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&:-):-):-)

reklama
dzi eki wam jeszcze raz:-) właśnie oglądaliśmy z męzem na necie różne domki:-) ale jestem podpalona... już oczywiście mam wizję jak urządze pokoik małemu lub małej itp.:-) jak kupi basenik do ogrodu:-) matko wariatka ze mnie:-)

Do góry