reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Na początku ciąży z Gabi miałam siare:tak:
Dopóki @ się nie pojawiła to jest zawsze nadzieja!!!;-) Jak już nieraz mówiłam test mi nigdy nie wyszedł a jak cgcesz to poczytaj sobie na forum
icon1.gif
Ciąża a test z jedna kreseczką??Test pozytywny - ciąży brak??

Dziewczyny wstawamy!!!!!

reklama
Cze kochane!!
Wczoraj nie psałam bo mam giga doła i nie chciałam Was dołować:-( po pierwsze dowiedziałam się, że kolejna znajoma jest w ciąży i wiecie co jest najlepsze?? Wcale nie chcieli, pękła im RAZ gumka i zaraz ciąża:wściekła/y: a ty człowieku celujesz w te dni, wyliczasz, przeliczasz, robisz potem jekieś świece i co??? NIC:angry: a do tego znowu mam powtórkę z tamtego cyklu:-( tzn od dni płodnych codziennie boli mnie brzuch tak jak na gigia @ ale w tym doszedł do tego jeszcze taki dziwny bardzo gęsty, biały śluz, którego jest mnóssstwo:szok: po @ chcę iść do jakiegoś innego gin bo niech mi ta moja babka nie opowiadz, że ból brzuch cały czas przed i po @ i praktycznie brak @ to normalny cykl:angry: tyle co u mnie kochne.
A jak tam u was??
monooke przykro mi z powodu jednej kreseczki,ale może spróbuj betkę:tak:
poziomki a ty mamuśko jak się czujesz??:tak:
karolciak brakuje Ciebie:-(
izunia jak tam u Ciebie??:-)

Cze kochane!!
Wczoraj nie psałam bo mam giga doła i nie chciałam Was dołować:-( po pierwsze dowiedziałam się, że kolejna znajoma jest w ciąży i wiecie co jest najlepsze?? Wcale nie chcieli, pękła im RAZ gumka i zaraz ciąża:wściekła/y: a ty człowieku celujesz w te dni, wyliczasz, przeliczasz, robisz potem jekieś świece i co??? NIC:angry: a do tego znowu mam powtórkę z tamtego cyklu:-( tzn od dni płodnych codziennie boli mnie brzuch tak jak na gigia @ ale w tym doszedł do tego jeszcze taki dziwny bardzo gęsty, biały śluz, którego jest mnóssstwo:szok: po @ chcę iść do jakiegoś innego gin bo niech mi ta moja babka nie opowiadz, że ból brzuch cały czas przed i po @ i praktycznie brak @ to normalny cykl:angry: tyle co u mnie kochne.
A jak tam u was??

NO widzisz, tak to już jest - jak się chce to nie ma a jak nię nie chce to niespodzianka.... ale nie załamuj się, na pewno niedługo sama zobaczysz piękne 2 kreseczki i pękniesz ze szczęścia :)
Ja się narazie nie załamuję tylko intensywnie działam dalej :D Gdym miał teraz 42dniowy cykl to właśnie wypadają mi dni płodne :D
Dzisiejszy dzień u mnie nic nie zmienia...@ nie ma, objawy te same..... na betke nie ide, poczekam tydzień na @, jak nie bedzie to znowu test, bo dalej nie wiem co z tym moim cyklem, to troche skomplikowane... sama zobacz:
W kwietniu i maju @ spóźniła mi się dwa tygodnie czyli mialam 42 dniowe cykle (przed tym miałam mniej więcej regularne cykle 26-30) i @ trwały po 10 dni :/. Ale ostatnio miałam normalną @ - 7 dni i policzyłam sobie, że to może będzie normalny cykl 28 dniowy.

Ostatnia edycja:
Cze kochane!!
A jak tam u was??

Cześć kochane:-)
Ja dzisiaj na 14 biegne do gina. W nocy i teraz boli mnie brzuch a siary dziś na koszulce nie było.
Kamia jak masz doła to dawaj i pisz czekamy!!!
Niestety tak to już jest że jak się nie chce to się wpada odrazu:dry:
Mononoke dopóki nie ma @ jest nadzieja i trzymam mocno&&&&&&&&

Witam Was kochane po weekendzie:) Ale dzisiaj jestem wykonczona.. wczoraj sobie imprezke zrobilismy i dzisiaj lewdo zipie w pracy..hehe Wogole nic mnie jajniki nie kluja itp wiec nie wiem co z ta owulacja:p w tamtym cyklu o tej porze czulam sie tragicznie a teraz nc...
Jestem nieprzytomna az mi sie pisac nie chce..masakra juz nigdy w niedziele nie pije..
Trzymam kciuki za was wszytskie:)

karolciak woda woda i jeszcze raz woda;-) kupa moich znajomych przez te upały miała pospóźniane okresy więc może i Tobie płodne sie przesunęły:-) kule monooke naprawdę masz zkręcone z tymi cyklami:szok: ale ja też mam takie średnio regulrane więc jak np robiłam ten suwaczek to policzyłam według najdłuższego cyklu jaki ostatnio miałam, chociaż może i z płodnych wychodziłoby, że powinnam @ dostać w sobotę niedzielę ale nie nastawiam się tak bo nie chcę robic sobie nadziei jak w weekend nie dostane wiec wole czekac na nią w połowie następnego tygodnia.
poziomkipowodzenia u lekarza:-) i dobrych nowin:-)

Uffff, ale mam dzisiaj pracowity dzień. Ale nareszcie mam chwilke wolnego :)
No z tymi cyklami u mnie to jest ostatnio porażka i normalnie juz nie wiem kiedy co i jak. Czekam na @ ale gdzieś tam głęboko chce czegoś..KOGOŚ innego :)
poziomki daj znać po wizycie
karolciak szczerze współczuje :D ja raczej nie pije alkoholu (no 1 piwko lub lampka wina to nie zbrodnia:p) bo ZAWSZE robię za kierowcę :> ale podzielam zdanie Kamili - woda, woda, woda... :>
Kamila myśl pozytywnie! przytulanko było? tylko cierpliwie czekaj i nie myśl o tych plemnikach szukających drogi do jajeczka :D Myśl o przyjemności przytulania :>

Ostatnia edycja:
Cze kochane!!
A jak tam u was??

DZień dobry:)

Ale to jest niesprawiedliwie ,moja znajoma miała tak samo raz pękło i jej synuś juz ma 5 lat, a my bidule liczymy dni,boboseksy non stop i nic .
ALE W KOŃCU SIĘ DOCZEKAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja mam termin @ na jutro ,mam nadzieję że nie przyjdzie. W środę mamy 3 rocznicę ślubu ale by była fajna niespodzianka :teścik z dwiema kreseczkami.
U mnie co cykl to nowe objawy:)

Mononoke ale masz pokręcone cykle i oczywiście kciuki mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

poziomki daj znać od razu jak wrócisz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

to odrazu, żebym potem nie zpomniała;-) gratulacje z okazji 3 rocznicy ślubu i pięknych IIna teście za dwa dni
ja też wierze że my się doczekamy, ale takie historie strsznie mnie dołują i sprawiają, że z tymi całymi zabiegami o dziecko typu "boboseksy", świece itp. czuję się jak idiotka bo ktoś bez specjalnego starania to ma:-(
monooke było, było:-) i to mam nadzieję w dobrym czasie, a o tych małych draniach;-) to wogóle staram się nie myśleć:-)

reklama
Witam Was kochane po weekendzie:) Ale dzisiaj jestem wykonczona.. wczoraj sobie imprezke zrobilismy i dzisiaj lewdo zipie w pracy..hehe Wogole nic mnie jajniki nie kluja itp wiec nie wiem co z ta owulacja:p w tamtym cyklu o tej porze czulam sie tragicznie a teraz nc...
Jestem nieprzytomna az mi sie pisac nie chce..masakra juz nigdy w niedziele nie pije..
Trzymam kciuki za was wszytskie:)

Brak objawów może być objawem:-D

Do góry