Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
poziomki jak wizyta u lekarza?:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
monooke było, było:-) i to mam nadzieję w dobrym czasie, a o tych małych draniach;-) to wogóle staram się nie myśleć:-)
wow ale mniepostawiłaś do pionu;-) i najlepsze jest to, ze wszytskie znaki na niebie i ziemi(czyli wszystkie "nieświadomie" zaciążone koleżanki)poświadczaja to że masz rację:-) tym bardziej, że im więcej zaczęłam czytać o tych płodnych, niepłodnych, sluzach, temperaturach itp. tym mniej rozumiałam i tym bardziej się pogubiłam wię trudno powiedzieć, ze coś mi to pomogłoTY sie nie zastanawiaj czy w dobrych dniach tylko rób to wtedy kiedy macie na to ochotę. "Przytulanie ma być głównie przyjemnością a nie czynnością, którą TRZEBA wykonać żeby bobo przyszło. Mnie się wydaje, że nie na tym to polega, i może przez takie głupie nastawienie nie możemy zafasolkować. Przytulaj się ile chcesz, kiedy chcesz i jak chcesz i nie zastanawiaj się czy te DRANIE mają lepszą jakość jak są uwalniane co 48h czy co 24 czy co 12, albo 6... (6? ... no dobra, rozpędziłam się) Na tym polega cud narodzin, że nigdy nie wiadomo kiedy i jak .... po prostu jest, bobo ma w nosie Twoją owulacje, liczenie do dni płodnych, mierzenie tempki czy sprawdzanie śluzu, przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie
izus oby nie było @ trzymam &&&& i oczywiście gratulacje z okazji rocznicy ślubu :> ja na swoją muszę poczekać jeszcze 10 miesięcy :-)
poziomkii a Ty już na usg na pewno będziesz miała bobaska :>
ale się nagadałam
wow ale mniepostawiłaś do pionu;-) i najlepsze jest to, ze wszytskie znaki na niebie i ziemi(czyli wszystkie "nieświadomie" zaciążone koleżanki)poświadczaja to że masz rację:-) tym bardziej, że im więcej zaczęłam czytać o tych płodnych, niepłodnych, sluzach, temperaturach itp. tym mniej rozumiałam i tym bardziej się pogubiłam wię trudno powiedzieć, ze coś mi to pomogło
monooke a propo tych rocznic to pomyśl, że w sumie ty jesteś o tyle szczęściarą, że masz jeszcze okres świeżo po slubie:-) teraz po dwóch latach to myślę że to najlepszy okres na robienie bobasa bo praktycznie każdą wolną chwilę się spędza w łóżku;-)
Ja tak szczerze Ci powiem, że już mam serdecznie dość tego liczenia, zastanawiania się.. blablabla, a jak już słyszę o sprawdzaniu śluzu to mną trzepie. 3 razy w ciagu dnia sprawdzałam i za każdym razem był inny, i co ja miałam sobie pomyśleć? A tempka skacze, a dni płodne sie przestawiają bo za gorąco, bo egzamin, bo za zimno, bo stres, bo pupa maryna, bo.... bedzie to będzie i już, w razie czego ginek doradzi, a póki co trzeba szaleć
Idę się przytulać, a co!
Życze wszystkim udanych boboseksów i dużo bobasów
Dobranoc![]()
Ja tak szczerze Ci powiem, że już mam serdecznie dość tego liczenia, zastanawiania się.. blablabla, a jak już słyszę o sprawdzaniu śluzu to mną trzepie. 3 razy w ciagu dnia sprawdzałam i za każdym razem był inny, i co ja miałam sobie pomyśleć? A tempka skacze, a dni płodne sie przestawiają bo za gorąco, bo egzamin, bo za zimno, bo stres, bo pupa maryna, bo.... bedzie to będzie i już, w razie czego ginek doradzi, a póki co trzeba szaleć
Idę się przytulać, a co!
Życze wszystkim udanych boboseksów i dużo bobasów
Dobranoc![]()