reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
mnie tez spanie bierze ale to ta pogoda wlasnie nadciagnely czarne chmury i bedzie burzaaa juz fajnie grzmi...tylko pewnie bedzie padac jak bede wychodzic z pracy o 17 i bede cala mokra:O :p

Właśnie straciłam stypendium...i jeszcze sie zatrułam zapiekanką z uczelnianej stołówki..... masakra, ale trudno.
W krk susza straszna, a u nas kropiło może z 10 minut, nie wytrzymuje już na te upały i duchoty.... pfff dobrze, że zainwestowaliśmy w wiatrak :>
Ide spać, jutro czeka mnie duuuużo pracy :>
Dobranoc dziewczynki :)

Właśnie straciłam stypendium...i jeszcze sie zatrułam zapiekanką z uczelnianej stołówki..... masakra, ale trudno.
W krk susza straszna, a u nas kropiło może z 10 minut, nie wytrzymuje już na te upały i duchoty.... pfff dobrze, że zainwestowaliśmy w wiatrak :>
Ide spać, jutro czeka mnie duuuużo pracy :>
Dobranoc dziewczynki :)

Przykro mi srasznie:-( Jednym słowem uczelnia wyszła Ci bokiem.
U nas popadało w nocy a teraz jest duchota nie do wytrzymania

Dzień dobry:)

a ja juz czuje bulgotanie w brzuchu czyli @ nadchodzi:(

Dziewczyny trzymam za Was kciuki:0
Mononoke przykro mi z powodu stypendium i zatrucia.
Poziomki fasolka u Ciebie na pewno jest,gratulacje:)

Miłego dnia :) :) :)

CZy któras na dniach testuje?

Dzień dobry:)

a ja juz czuje bulgotanie w brzuchu czyli @ nadchodzi:(

Dziewczyny trzymam za Was kciuki:0
Mononoke przykro mi z powodu stypendium i zatrucia.
Poziomki fasolka u Ciebie na pewno jest,gratulacje:)

Miłego dnia :) :) :)

CZy któras na dniach testuje?

Mam nadzieje i zarażam was :-)
Dziewczyny testują chyba gdzieś za tydzień

Mam nadzieje i zarażam was :-)
Dziewczyny testują chyba gdzieś za tydzień

Ja niby powinnam testować jutro... bo to w sumie już 28 dzień... ja bym jeszcze poczekała trochę, ale mąż ma imieniny to spróbuje, najwyżej będę miała dla niego piękny prezent... ale i tak nastawiam się na @ wredną.
Dziewczynki powodzenia :)

reklama
Do góry