reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Cześć laseczki:-)
Właśnie wróciłam z usg i gin powiedział że jest powiększone endometrium zapytał czy mam jakieś objawy ja na to że mam więc jest nadzieja ale dopóki nie zobaczy pęcherzyka na 100% nic nie może powiedzieć. Za tydzień w pt mam przyjść na kontrolne usg, a w pon ide do gin.
Cały czas bolą mnie piersi,podbrzusze,siusiam,mam zgage,kłują jajniki,tempka podwyższona a no i apetyt mam suuuuuuuuuuuper pomimo upałów:-D

Kamia to jesteś młodziutka ale ja w twoim wieku miałam 5 letnią córcie:tak:

Hehe no na pewno będzie fasolinka :D Pięknie poziomkii, teraz razem z MarWi przesyłajcie te fluidki fasolkowe bo mnie dalej piersi bola że szok i tempka dalej podwyższona. ( nie, nie oczywiście, że sie nastawiam na @ ale pomarzyć można) :D

To ja, Mononoke, mam 24 lata, cudownego męża i marzę o fasolce :D
A z bardziej przyziemnych rzeczy to marzę o zdaniu egzaminu, właśnie wyjeżdżam, zobacze wieczorkiem co tam u Was Dziewczynki :>

reklama
Hehe no na pewno będzie fasolinka :D Pięknie poziomkii, teraz razem z MarWi przesyłajcie te fluidki fasolkowe bo mnie dalej piersi bola że szok i tempka dalej podwyższona. ( nie, nie oczywiście, że sie nastawiam na @ ale pomarzyć można) :D

To ja, Mononoke, mam 24 lata, cudownego męża i marzę o fasolce :D
A z bardziej przyziemnych rzeczy to marzę o zdaniu egzaminu, właśnie wyjeżdżam, zobacze wieczorkiem co tam u Was Dziewczynki :>

Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

cześć kochane:-) poziomki może i najstarsza ale dzięki temu najbardziej doświadczona:-) i dzięki temu taka przydatna tutaj na BB:-)
karolciak, monooke teraz czas na młode (w sensie pierwszy raz) mamuśki czyli na nas:-) ten cykl jest nasz:-)
monoke powodzenia na egzaminie:-)

reklama
cześć kochane:-) poziomki może i najstarsza ale dzięki temu najbardziej doświadczona:-) i dzięki temu taka przydatna tutaj na BB:-)
karolciak, monooke teraz czas na młode (w sensie pierwszy raz) mamuśki czyli na nas:-) ten cykl jest nasz:-)
monoke powodzenia na egzaminie:-)

aaaaaaaaaaale spać mi się chce

Do góry