reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Oj te jajniki bolą we świat, mnie to bolą przed w trakcie i po okresie :D To zależy, w każdym miesiącu inaczej.
Tak czy siak, iza180584 fajnie, że do nas dołączyłaś i powodzenia w fasolkowaniu :>

poziomki[B/] z tym egzaminem to jest tak, że ja głupia wymyśliłam sobie drugie studia i teraz bije się w głowę, że w liceum nie uczyłam się matmy :D filolog poszedł na studia związane z ekonomią <głupek> :p

monooke z czego egzamin?? wcinaj kochana jak masz smaka:-)

ale dupa mi rośnie.... :( a potem sobie jeszcze rano wmawiam, że jestem w ciąży a to z tego mieszania wszystkiego co zobacze :D

wybaczcie dziewczynki, że tak niepokolei i taki bałagan, ale strasznie dużo napisałyście :>
Ide spać, jutro egzamin, mam ściąge, to już coś :p

reklama
Hej dziewczyny robiłam test wyszły 2 krechy jeszcze w najbliższym czasie ide to potwierdzić u doktora trzymajcie kciuki a ja trzymam za was ;))))))))) &&&&&&&&&&&&&&&&

poziomki 22 wiosenki:-)
monooke powodzenia na egzaminie:-) będzie dobrze:-)
MarWi GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No to jesteś pierwszą z naszego grona, która ma juz potwierdzoną fasolkę:-) No dziewczyny jak tak się zaczyna w tym m-cu to myślę, że pójdzie już prawem serii;-)

Hej dziewczyny robiłam test wyszły 2 krechy jeszcze w najbliższym czasie ide to potwierdzić u doktora trzymajcie kciuki a ja trzymam za was ;))))))))) &&&&&&&&&&&&&&&&
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

poziomki 22 wiosenki:-)
monooke powodzenia na egzaminie:-) będzie dobrze:-)
MarWi GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No to jesteś pierwszą z naszego grona, która ma juz potwierdzoną fasolkę:-) No dziewczyny jak tak się zaczyna w tym m-cu to myślę, że pójdzie już prawem serii;-)

1) Dzięki za egzaminowe wsparcie dziewczynki, może coś z tego będzie :D
2) Prawo serii.... podoba mi się to :D

MarwiGraTuLaCjE kocnana:*:*:*:* Wkoncu jakas dobra wiadomosc:p przypomnij nam jakie byly Twoje pierwsze objawy:D:D zebysmy mogly to przeanalizowac:)
Witam w naszym gronie nowe staraczki:*:*

To zaczynamy seryjne zapłodnianie:D:D:D:D

poziomkii o ktorej mamy USG?:p:p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć laseczki:-)
Właśnie wróciłam z usg i gin powiedział że jest powiększone endometrium zapytał czy mam jakieś objawy ja na to że mam więc jest nadzieja ale dopóki nie zobaczy pęcherzyka na 100% nic nie może powiedzieć. Za tydzień w pt mam przyjść na kontrolne usg, a w pon ide do gin.
Cały czas bolą mnie piersi,podbrzusze,siusiam,mam zgage,kłują jajniki,tempka podwyższona a no i apetyt mam suuuuuuuuuuuper pomimo upałów:-D

Kamia to jesteś młodziutka ale ja w twoim wieku miałam 5 letnią córcie:tak:

MarWi prosimy o ciążowe fluidki:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ahhhhhhhhh piekny wiek:-D ja mam 27

Wiecie co teoretycznie powinnam mieć teraz dni płodne jutro owu i normalnie w tym czasie jestem napalona do granic możliwości a teraz to nawet o tym nie myślę

Co innego papuuuuuuu

Ostatnia edycja:
Do góry