reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Lepiej nie mówić do 10 tyg (ew oprócz rodziców) Te pytania czy się udało ,gadki wujków czy wasz mężuś to się do tego nadaje ,a mamy myślą wiecznie że to za wcześnie itd itp. Co to ich obchodzi:dry:To jest tylko niepotrzebna presja
Allllllle mam zgage

poziomki a propo tych mam to twoja też tek myślała?? bo ja się mojej boję nawet o tym wspomnieć bo ona ciągle mi właśnie powtrza, że na dziecko mamy jeszcze czas:crazy:
monooke z czego egzamin?? wcinaj kochana jak masz smaka:-)

Witam!

Staramy sie o drugą dzidzie i mam pytanko czy objawem ciąży może być ból(ciągnięcie) jajnika,takie jakby kłucie w podbrzuszu?mam też lekkie mdłości i piersi nieraz mnie tak szczypią.boję sie że sobie wkręcam. termin @ za tydzień.

teoretycznie może, ale w tamtym cykl przez ponad tydzień do @ miałam takie kłucie i niestety nie była to ciąża:-( więc trudno powiedzieć, ale nie nakręcać się jeszcze trudniej;-) chcociaż dziś czytałam, że ból po owulacji w jajniku który bolał przed owulacją może oznaczać że robi się jakieś ciałko żółte czy coś ale nie wiem na ile jest to wiarygodne bo to też z forum:-)
p.s śliczna córcia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
teoretycznie może, ale w tamtym cykl przez ponad tydzień do @ miałam takie kłucie i niestety nie była to ciąża:-( więc trudno powiedzieć, ale nie nakręcać się jeszcze trudniej;-)
p.s śliczna córcia

Dziękuję:)
Bardzo bym chciała już dzidziulka no ale jak sie nie uda to dalej będziemy się starać ,to już 7 miesiąc jak się staramy i mam nadzieje że w końcu sie uda czego życzę Wam Wszystkim:)

kurcze na chwile odeszłam i się rozpisałyście:-D
Z jajnikami to tak jest że kłują nie tylko w ciąży ale fasolci życzę z całych sił

Kamia to my decydujemy kiedy czas nadszedł:tak:

reklama
Do góry