Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
poziomki niestety czas czasem tak się ciągnie:-( a jak wizyta??
karolciak, monooke, sephora co tam u was??
karolciak, monooke, sephora co tam u was??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mnie coraz bardziej bolą piersi. Zaraz mi chyba eksplodują Temperaturę mam kolejny dzień 36,8-37,2.
poziomki Ty dzisiaj idziesz do ginka, a ja chyba nie wytrzymam te 4 dni...
Studentka - przede wszystkim bądźcie teraz przy sobie, przeczekajcie... Przecież się kochacie - a kochając się można każdą przeszkodę pokonać. Nic sobie nie wyrzucajcie, po prostu bądźcie przy sobie. Wierzę, że wszystko się między Wami ułoży.
Na 15 i też mam tempke 36.8-37.3,piersi bolą coraz bardziej
no ja teraz też niezłe jaja a pytałaś o tą betkę, czy jest możliwe, że nie wyszła a jest ciąża??Dziewczyny wróciłam od gina po opisaniu objawów powiedział "będzie dziecko"
A schodząc na ziemię powiedział że to może być bardzo wczesna ciąża i że nie będzie mnie badał bo po co mnie męczyć
Dał skierowanie na usg i (jutro popołudniu zrobie) z wynikiem przyjśc mam do niego w pon. Pytałam czy te objawy mogą być spowodowane czymś innym to powiedział że nie ma powodu by tak sądzić a po usg będzie wszystko jasne.
Moj gin twierdzi że z kobietą to nigdy nic nie wiadomo,więc sugerowanie się @,wyliczeniami itd nie koniecznie ma sens
Jestem ciekawa co z tego wyjdzie...
No i co powiedział? Ależ mnie ciekawość zżera
Piersi to ja już boję się dotykać, nigdy mnie tak nie bolały mocno :/ Przez te 4 dni nabawię się chyba nerwicy jakiejś...
Tempka 37.2 mierzyłam przed chwilą.