reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Witaj Mononoke:-) My juz wiemy zeby sobie nie wmawiac ojawowo heh bo w poprzednim cyklu wszytskie mialysmy objawy ciazy i nic nam z tego nie wyszlo...wiec staramy sie dalej.. nie tracimy nadzieji;-) ciesze sie ze do nas dolaczylas w grupie siła:) 3mam mocno kciukasy za was i Twoja Fasolinke..moze akurat jak sie nie ma objkawow to sie bedzie w ciazy:) wazne ze sa stranka:) Prosze dodaj suwaczek zebysmy mogly wszytskie razem odliczac:)

No właśnie staram sobie nic nie wmawiać, ale bardzo chciałabym mieć już fasolkę. Suwaczka nie dodam bo niestety ostatnio nie wiem kiedy mam dni płodne - zawsze mialam regularną @ 26-30 dni max, a teraz ostatnie dwie owulacje trwały u mnie po 42-44 dni a sama @ 10 dni :/ i to jak niagara dosłownie. Ginek mówi, że to pewnie przez stres przed ślubem i szkoła, praca, i że przejdzie....teraz miałam @ tylko 7 dni więc może się ureguluje. Staramy się przytulać codziennie :D no, lub co dwa dni:) trzeba korzystać ;)

monooke a ile się staracie?/ bo ja teraz 3 cykl:-) czasami brak objawów to najlepszy objaw:-)

Dopiero zaczęliśmy w tym cyklu :) Ale marzy nam się dziecko już od dawna, tylko ja byłam zaraz po studiach i chciałam znaleźć prace na stałe, zaczęliśmy budowę domu, potem były przygotowania do ślubu, i jakoś tak zeszło ;)

poziomki ja też trzymam za Ciebie kciuki :)

poziomki zrob badania!!
Kamiado mnie kuzynki same dzwonia kiedy sie przyjde dziecmi zajac...heh i tak samo slysze pozniej na imprezach rodzinnych "Tobie to pasuje dziecko" "jak Ty sie umiesz zajac" "przedszkolanka powinnas byc" heh ja kocham wszytskie dzieciaczki a o swoje tak trudno:( zreszta ja od 7 roku zycia maluszki pierw wozilam .. do gimnazjum chodzilam wszyscy na dwor a ja dzieci od sasiadek i spacerki hehe
karolciak dokładnie tak wyglądały moje popołudnia:-) a największa jazda to było jak sąsiadka bliźniaki urodziła:-)
poziomki pewnie, że wyduś:-) w końcu masz prawo wiedzieć co i jak:-) a z tymi pytaniami to masz rację ze ludzie to zawsze beda dociekać czegoś tam;-)
monooke niby w tym temacie cierpliwość i spokój działają cuda;-) ale sama wiem jak o to trudno

Ostatnia edycja:
Ja mialam spuchniete strasznie w tym cyklu i jak mowilam "sliwke" sina i napulchniona i byl okres:( a nigdy tak nie mialam wiec to wszytsko jest strasznie tajemnicze;-)

reklama
Do góry