poziomki
mama 00 08 11 13 15
chyba temke od 37,8? 3mamm kciukasy zebys jednak miala racje ze swoimi przeczuciami...![]()
Od 36.8:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyba temke od 37,8? 3mamm kciukasy zebys jednak miala racje ze swoimi przeczuciami...![]()
Witaj Mononoke:-) My juz wiemy zeby sobie nie wmawiac ojawowo heh bo w poprzednim cyklu wszytskie mialysmy objawy ciazy i nic nam z tego nie wyszlo...wiec staramy sie dalej.. nie tracimy nadzieji;-) ciesze sie ze do nas dolaczylas w grupie siła3mam mocno kciukasy za was i Twoja Fasolinke..moze akurat jak sie nie ma objkawow to sie bedzie w ciazy
wazne ze sa stranka
Prosze dodaj suwaczek zebysmy mogly wszytskie razem odliczac
![]()
monooke a ile się staracie?/ bo ja teraz 3 cykl:-) czasami brak objawów to najlepszy objaw:-)
karolciak dokładnie tak wyglądały moje popołudnia:-) a największa jazda to było jak sąsiadka bliźniaki urodziła:-)poziomki zrob badania!!
Kamiado mnie kuzynki same dzwonia kiedy sie przyjde dziecmi zajac...heh i tak samo slysze pozniej na imprezach rodzinnych "Tobie to pasuje dziecko" "jak Ty sie umiesz zajac" "przedszkolanka powinnas byc" heh ja kocham wszytskie dzieciaczki a o swoje tak trudnozreszta ja od 7 roku zycia maluszki pierw wozilam .. do gimnazjum chodzilam wszyscy na dwor a ja dzieci od sasiadek i spacerki hehe