reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Witajcie wszystkie Starczki i przyszłe mamy :) Zarejestrowalam się na tym portalu bo bardzo chcialabym porozmawiać z innymi staraczkami, wymienić doświadczenie i nie tylko. Z Mężem staramy się o bobaska od niedawna ale to oczekiwanie strasznie daje sie nam we znaki (szczególnie mnie - nie mogę się doczekać na 28dc żeby zrobić test, a to jeszcze 5 dni... )Strasznie chcialabym zobaczyć dwie kreseczki, ale chyba nic z tego nie będzie - nie mam jakiś szczególnych objawów ciąży, bolą mnie tylko strasznie piersi, szczególnie sutki... niedotykalskie sie zrobiły :( Auć!

Witaj Mononoke:-) My juz wiemy zeby sobie nie wmawiac ojawowo heh bo w poprzednim cyklu wszytskie mialysmy objawy ciazy i nic nam z tego nie wyszlo...wiec staramy sie dalej.. nie tracimy nadzieji;-) ciesze sie ze do nas dolaczylas w grupie siła:) 3mam mocno kciukasy za was i Twoja Fasolinke..moze akurat jak sie nie ma objkawow to sie bedzie w ciazy:) wazne ze sa stranka:) Prosze dodaj suwaczek zebysmy mogly wszytskie razem odliczac:)

Trzymamy:-) karolciak musi nam się w końcu udać:-)
sephora i jak tam wizyta u lekarza??
poziomki kiedy betka?;-)
monooke a ile się staracie?/ bo ja teraz 3 cykl:-) czasami brak objawów to najlepszy objaw:-)

poziomkitulam monco:zawstydzona/y::-( przytul sie mocno do swoich skarbow i mezusia:-( i odliczamy razem do nastepnych staranek bo skoro poprzednio byla @ to teraz tez dni plodne bedziesz miala:blink: wiec staranka kolejne czas zaczac ... to w jakiej pozycji teraz probujemy laseczki??;-) heh nie smuc sie;-)

to jest moje marzenie:-) trudno mi wyliczyć płodne bo raz mam cykl 31 dni a raz 35 ale w ten weekend miałam taki typowo płodny śluz no i kłuło mnie w prawym jajniku no i tak plus minus by wychodziło, że to czas na płodne więc nie marnowałam czasu;-) więc gdyby nam wyszło w tym cyklu to rodziłybyśmy w podobnym terminie:-)
poziomki bardzo mi przykro:-:)-:)-( to może zrób sobie jakieś podstawowe badania bo to dziwne, że tak się źle czułaś:szok: kochana nowy cykl nowa nadzieja:-)

a propo pozycji i ogólnie próbowania to wogóle pod tym względem jestem trochę zdezorientowana bo jedni mówią tak inni inaczej np. jeśli chodzi o częstotliwość, niektórzy radzą zrobić dłuższe przerwy ale przy moich cyklach to się boję, że przegapię płodne:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja moze dzisiaj skocze do apteki po testy owulacyjne Kamia moze etz powinnas to nie ebdziesz sie stresowala czy przegapisz plodniaki czy nie hehe.. jakos mam dobre nastawienie i przeczucie ze moze tym razem bedzie fasolinka:)

reklama
Do góry