reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Katowice zapraszają przyszłe mamusie

reklama
Witaj Lenka87

ja też mam taką nadzieję, że więcej się tu pojawi osób i stworzymy Katowicką grupę wsparcia
zaczyna się wiosenka to i może kiedyś z brzuszkami i maluszkami wybierzemy się na jakiś spacerek ;)

pozdrawiam

hej
fajnie by było się umówić na spacer. Ja często na Ligocie bywam u mamy, a do centrum też jeżdzę, często na spacer na dolinę 3 stawów albo park kościuszki.
Do-Ti a gdzie na Ligocie mieszkasz i jeśli mogę niedyskretme pytanie zadać jaki jesteś rocznik.
ja tez mam nadzieje, że się rozkręci.
uciekam pracować.

Własnie na forum- Śląsk jakoś mamusie z Katowic cicho siedzą.

annaoj- ja mieszkam niedaleko Parku Kościuszki, jak jest ciepło to często tam bywamy z synkiem.

do-ti- a ty mama z brzuszkiem,czy masz maluszka? czy jedno i drugie?

Annaoj kce też jeżdżę do centrum, chodzę po ligocie, a ostatnio na Muchowcu wylądowałam, park kościuszki też lubię
Mieszkam niedaleko sp34
O rocznik oczywiście, że możesz się zapytać, ja tam nie boję się swojego wieku :D 79
pracuj, pracuj - miłej pracy życzę

Lenka ja jestem mama z brzuszkiem ;)

Do-ti to ja obstawiam, że się znamy z widzenia, ja jestem rocznik 80 i mieszkałam na zielonogórskiej zaraz koło 34.
Na kiedy masz termin?

To jak się rozpogodzi spacerek.

Wysłałam dzisiaj pierwszy raz Młodego do przedszkola po chorobie, co by babcia oddech złapała, bo przy dwójce niezłe urawanie głowy miała.
Ja oczywiście z pracy piszę:zawstydzona/y:.
postaram się wieczorkiem zajrzeć, bo mi już telefon dzwoni.

reklama
Annaoj kce spacerek, czemu nie - ja siedzę na L4 w domku. A do pracy nie miałabym sił dojeżdżać dwoma autobusami.
Może i znamy się z widzenia ;)

jakby co to zapraszam na pw, jakoś się umówimy na spacerek ;)

Do góry