RENEE może wejdx na Komitet Upowszechniania Karmienia Piersi
reklama
RENEE może wejdź na Komitet Upowszechniania Karmienia Piersi
kurza twarz nie nawidze tych akcji ze stronami internetowymi bo się rozpisuję a potem mi ucina tekst!!!! RENEE chodzi mi o to, że na tej stronie są mporady on line międzynarodowych konsultantów laktacyjnych. Ja tam tez muszę napisac - zresztą chciałam Ci o tym napisać wcześniej ale ciągle coś - bo mi się z kolei zrobił taki biały suchy strupek i strasznie mnie to boli przy karmieniu to juz w ogóle i brodawki mam mocno przesuszone. Kurna drugi raz nie dam rady przez to przechodzić...
Kurcze no właśnie też mi przyszło do głowy, że to może jakieś grzyby mi sie przyplątały :-( , ale jeśli by tak było, to mała chyba też powinna wtedy być zakażona? :-(może to nie problem laktacyjny a innego rodzaju - może jakieś zakażenie grzybiczne typu drożdżakowego się wdało? lepiej niech to lekarz obejrzy - choćby taki pierwszego kontaktu.
Renee, zadzwoń do poradni laktacyjnej, koniecznie - oni najwyżej doradzą Ci gdzie iść.
Dziewczyny powiedzcie mi, ile razy karmicie dziecko w ciągu dnia piersią, bo ja się zastanawiam i nie wiem już czy karmię za rzadko czy może za często - wychodzi mi tak koło 5 razy. Wcześniej nie zwracałam na to uwagi, ale teraz jak mam iść do pracy, to nie wiem ile butelek zostawiać...
Dziewczyny powiedzcie mi, ile razy karmicie dziecko w ciągu dnia piersią, bo ja się zastanawiam i nie wiem już czy karmię za rzadko czy może za często - wychodzi mi tak koło 5 razy. Wcześniej nie zwracałam na to uwagi, ale teraz jak mam iść do pracy, to nie wiem ile butelek zostawiać...
Kurcze no właśnie też mi przyszło do głowy, że to może jakieś grzyby mi sie przyplątały :-( , ale jeśli by tak było, to mała chyba też powinna wtedy być zakażona? :-(
tak myślę, że to możliwe :-( chyba powinnaś wstrzymać się z karmieniem z tej piersi do czasu wyjaśnienia, co się dzieje. a obejrzyj Alicję czy nie ma jakichś pleśniawek w ustach.
reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
RENEE sorki że się wtrące ja miałam taki problem około miesiąc po urodzeniu Przemcia,pleśniawki miał w buzi w postaci białego nalotu, z tego co pamiętam położna kazała kupić aftin i smarować po jedzeniu zawsze,zniknęło po kilku dniach.U niego "objawiało" się to wymiotami po jedzeniu.