reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie piersią - linki, porady, itp

reklama
Cholerka Leyna nie miałam kiedy pójść, bo miałam robotników w domu, ale na szczęście skończyli robić bajzel i na jutro się już zarejestrowałam.:tak: ;-) Na pewno dam znać co i jak.:-)

Baba wczoraj zarejestrowała mnie do lekarki, której dzisiaj nie było:wściekła/y: , nie wiedziałam co robić, więc myślę, niech przynajmniej położna oglądnie tego mojego cyca, a ona mnie do pediatry zaciągnęła:-D :laugh2:- jedyny lekarz, który przyjmował;-) , no i przepisał mi jakąś maść na bazie Clotrimazolu i Gentamycyny, jak mi się cyc do poniedziałku nie poprawi, to zaproponował żebym do gina poszła. Najważniejsze jest to, że mnie już tak nie swędzi, więc mam nadzieję, że to mazidło mi jednak pomoże.:tak: :-) To tyle relacji na temat mojego chorego cyca.;-)

Renee ciesze sie ze z Twoim cycolkiem juz troche lepiej ;-) Gdybym miala pokarm to z checia uzyczylabym Ci mojego cyca do karmienia ale w nich pusto ze az echo sie niesie... :baffled: :-D

Ja karmię hmmm, w dzień ok 4-5 razy i raz lub dwa w nocy. Bo moja pannica niestety ale nie przesypia całych nocy, nawet próbowałam na noc podać jej kaszę, mleko zagęszczone kaszka i nic efektu nie widać:baffled:
a ja karmię 2-3 razy w ciągu dnia, a w nocy mimo że dostaje kaszkę, oszukuję wodą -to nic nie daje-taaaak tu chodzi o cycusia , to takie nasze małe Przytulaki co nie?:-) z tych naszych maluszków

Renee- bardzo współczuje, wiem to pewnie bardzo boli- sama miałam tylko lekko pogryzione i strasznie bolało:wściekła/y: a ty masz aż tak:szok: :szok: :szok: współczuje:no: :no: :no:

Mój osesek często jak się naje i jest bardzo zmęczony to przesypia bez cyca od 24 do 6 rano. Ale częściej jest tak, że w nocy przy cycu jest 3-4 razy. A czasami ma takie noce, że co pół godziny- godzinę musi sobie possać kilka minut i śpi dalej. Wtedy czuję się jakbym miała bezsenną noc. Od początku nie chciał smoczka więc już muszę się pogodzić z tym, że ten mój mały ssaczek musi się potulić.

reklama
A moje karmienie już się prawie kończy, od dłuższego czasu karmiłam tylko w nocy. Teraz Majula śpi coraz dłużej, a jak sie obudzi to wystarczy, że położę ją na mojej poduszce i śpi, bez jedzenia:dry:. Więc teraz to już jedynie o 6 nad ranem.

Do góry