Renee całe szczęście, że znalazł się lekarz, który obejrzał Twojego cycka i coś doradził. skoro masz maść z clotrimazolem i gentamycyną to pewnie jakieś zakażenie bakteryjno-drożdżakowe jednak :-( a mówił może lekarz skąd to się mogło wziąć? i jak z karmieniem Alicji teraz?
reklama
Z moim cycem jest już duuuużo lepiej , maść pomogła.
Lekarz nic nie mówił z czego to się wzięło, a ja nie spytałam . Co do karmienia małej, to niestety już jej nie karmię:-(, bo w sumie w tych moich cycach i tak była bida z nędzą a jeszcze jak sobie zrobiłam przerwę od karmienia, ze względu na tą maść, to już w ogóle cyce wyschły , no ale karmiłam ją pełne 7 mies. więc nie jest źle;-) :-)
Lekarz nic nie mówił z czego to się wzięło, a ja nie spytałam . Co do karmienia małej, to niestety już jej nie karmię:-(, bo w sumie w tych moich cycach i tak była bida z nędzą a jeszcze jak sobie zrobiłam przerwę od karmienia, ze względu na tą maść, to już w ogóle cyce wyschły , no ale karmiłam ją pełne 7 mies. więc nie jest źle;-) :-)
Leyna chyba tego nawet nie zauważyła , wiesz ja ją karmiłam i tak tylko raz w dzień i raz w nocy, a właściwie to było bardziej mamlanie cycka niż karmienie;-) :-) , a do butli to Ona od dawna jest przyzwyczajona więc nie ma problemu;-)
mammamisia
Wrześniowe mamy'06
Mój Dominik też w dzień niezbyt chętnie pije mamusiowe mleczko bo wszystko go interesuje ale za to rano i wieczorem to nie chce mnie puścić a raczej cycusia. Ja cieszę się, że mogę jeszcze karmić. Ja tak bym chciała góra półtora roku ale to wszystko od niego zależy. Bo może też będzie chciał wcześniej przestać.
LUCY wszedzie piszą, ze jak dziecko samo rezygnuje to znaczy, że jest na to gotowe - tylko pozazdrościć bo odstawianie będzie "bezbolesne" dla Oliwki - nie wiem jak z Tobą... ja myślę, że jak wrócę do pracy to bedę powoli Anielke odstawiać, ale nie wiem jak JA to przezyję - normalnie gorzej niz z pępowiną Teraz karmię ja 4 razy: 2 razy rano i 2 razy wieczorem - myślę o zredukowaniu do 2 razy, żeby przy jednym karmieniu piła z dwóch piersi - bo teraz pije tylko z jednej.
magda1978
Fanka BB :)
ja sporo karmię jeszcze olę: po kąpieli, w nocy 2-3 razy, rano przed pracą, o 9 rano dostaje 200 ml mojego mleczka (odciągam sobie w pracy i zostawiam). marzy mi się zrezygnowanie w tych nocnych karmień. pomału zaczynam przyzwyczajać olę do kaszki, od paru dni daję jej po trochu w dzień i obserwuję czy nic jej nie jest i niedługo zacznie dostawać na noc solidną porcję gęstej kaszy i niech mi w nocy spróbuje zajęczeć o cycka:-)
reklama
lucy79
Fanka BB :)
Dzięki kochane za pocieszenie, macie rację, że jeśli ona sama zrezygnuje z cyca to będzie to "bezbolesne" dla niej, ale tak szczerze wam powiem to mi troszkę smutno:-( choć sama nie wiem czego
Jeszcze daję jej pierś rano póki jeszcze cos tam jest....
Jeszcze daję jej pierś rano póki jeszcze cos tam jest....