Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oprócz tego co dziewczyny napisały to suszona śliwka i morela: ja je wrzucam do deserków bo robię sama, Ty możesz dodawać do gotowych. Radzę tak: wrzucić do garnka garść śliwek i garść moreli, zalac wodą niedużą ilością, pogotować do miękkości. Przetrzeć przez sitko albo bardzo dokładnie zblenderować (żeby kawałki skórek nie zostały) , podzielić na malutkie porcyjki, zamrozić (np w pojemnikach na kostki lodu), codziennie rano wyciągać jedną i jak się rozmrozi dodawać do deserku albo innego jedzenia.kurna co ja mam zrobić?
młody się dziś aż popłakał przy kupie, je jogurt naturlany bakomy, owoce ze słoików, chrupki kukurydziane, obiady warzywne z dodatkiem kaszy mannej, herbate brzoskwiniową, omijam banany i jagody,
co mogę mu jeszcze podać, żeby to nie były kamienie?