reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

karmienie piersią i nie tylko

hmm... u nas to już trzeci dzień i nie ukrywam, że robi się to irytujące... :/

no nic, musimy to jakoś przetrwać ;)

u nas takie stany trwają czasami ponad tydzien i też mnie to niezle irytuje... i u nas nei zawsze takie objawy idą w parze z ząbkowaniem (Agata ma jak do tej pory dwa zębole) ani z jakimś stanem chorobowym... pewnie jest tak, że jesteście dodatkowo w jakimś kolejnym skoku rozwojowym...

reklama
dzięki za podpowiedzi :)

zębów mamy 5 - komplet czterech u góry a na dole samiusieńki jeden ;P zastanawiałam się czy zęby moga być przyczyną, ale wydaje mi się, że nie, bo przecież jak jej dam chleba do rączki to wsunie cały :confused:

a w skoki rozwojowe, to ja nie wierzę, bo moje dziecko przeżywa jeden wielki skok rozwojowy odkąd się urodziło :-D ;-)

krewetka, nie martw się. u nas tez długo, długo nic, a jak pierwszy się miesiąc temu wyrżnął, to zaraz po nim 4 na raz zaczęły wychodzić :) sorry za OT ;)

Może kolor łyżeczki jej nie odpowiada? Serio pisze, moja Aguska zieloną łyżeczką nic nie tknie, a z żółtej wsuwa raz-dwa ;)

Ostatnie dałam małej ziemniaki do jedzenia. Oczywiscie jedzenie z talerzyka jej sie znudziło, wiec wywalila wszystko na stolik, rozsmarowała elegancko po całej powierzchni a potem uderzała racvzkami az cos jej sie przykleilo do rąk i zlizywała ;) Nagrałam filmik ale troche przydługi. Zaraz spróbuje wgrac ;)

zaliczylam kuchenny debiut deserkowy: jablko z bananem i mango, wyszly dwa sloiczki. lenie smakuje wiec wybieram sie po wieksza ilosc owocow, zrobie kilka wersji i zawekuje.

reklama
Do góry