reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

karmienie piersią i nie tylko

No nie wiem Oleska czy tak fajnie.....Mi już to karmienie działa na nerwy ;/ Na szczęście mleko zanika także mam nadzieję że mała sama sie odstawi..... Tylko ciekawe ile to jeszcze potrwa....

reklama
Tysia, mówię za siebie, że fajnie, że zazdroszczę:) Mi jest przykro, że Jasiek się odstawił tak szybko. Jak Jagodę oduczałam ssania, to płakałam, bo miałam wrażenie, że tracę coś niepowtarzalnego. |No ale ja już taka jestem, łatwo się wzruszam;)

no Estragon musi nadrobic...jak Ci teraz wystrzli w gore to bedzies kupowac ubranka na 18 mcy...a top wcale juz nie tak dlugo...bo naszym maluchom pyknely juz 16mcy.jaaaaaaaaa ale to leci
( a tak na marginesie to ja juz od dawna lece na 18mcach bo Mateusz ma bandzioch wiec te na 18mc nie opinaja mu brzuszka tak io wyglada ok hhee)

estragon, to moze przez ta pleśniawke nie chciał jeśc?
eee, pleśniawka była przez tydzień, a brak apetytu 2 miesiące...

no Estragon musi nadrobic...jak Ci teraz wystrzli w gore to bedzies kupowac ubranka na 18 mcy...a top wcale juz nie tak dlugo...bo naszym maluchom pyknely juz 16mcy.jaaaaaaaaa ale to leci
( a tak na marginesie to ja juz od dawna lece na 18mcach bo Mateusz ma bandzioch wiec te na 18mc nie opinaja mu brzuszka tak io wyglada ok hhee)[/QUOTE]
jeszcze na 12 miesięcy nie kupujemy, to gdzie tam do 18

estragon, u nas było podobnie, lilka nosila malutkie rozmiary a teraz coraz czesciej zakladam jej 80, juz widze po niej ze toszke przybrala chociaz z jedzeniem nie szalej, to i Karolek się rozkreci :)

u mnie jest tak że ja lubie karmić małą ale czasami są momenty że mam dośc...i chciałabym sobie już odpocząc ale ja się chyba podswiadomie usprawiedliwiam że chciałabym jeszcze jedno dziecię i tez chce je karmic piersią a między czasie chce sobie odpocząć....

cyckowe mamy - gratuluję wytrwałości :-)
estragon - u nas podobnie, tyle, ze żadna pleśniawka. Po prostu po 2 m-cach marnego jedzenia nagle zaczęła wreszcie jeść i konkretnie. Cieszę się i to bardzo, i tu wcale nie chodzi broń boże o PRZEkarmianie lecz o NORMALNE jedzenie..

reklama
Do góry