Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
eee, pleśniawka była przez tydzień, a brak apetytu 2 miesiące...estragon, to moze przez ta pleśniawke nie chciał jeśc?
no Estragon musi nadrobic...jak Ci teraz wystrzli w gore to bedzies kupowac ubranka na 18 mcy...a top wcale juz nie tak dlugo...bo naszym maluchom pyknely juz 16mcy.jaaaaaaaaa ale to leci
( a tak na marginesie to ja juz od dawna lece na 18mcach bo Mateusz ma bandzioch wiec te na 18mc nie opinaja mu brzuszka tak io wyglada ok hhee)[/QUOTE]
jeszcze na 12 miesięcy nie kupujemy, to gdzie tam do 18
a ja ostatnio wstaje pozalewana jak na samym poczatku bo Marcel w nocy cyca od kilku dni nie ciągnieNo nie wiem Oleska czy tak fajnie.....Mi już to karmienie działa na nerwy ;/ Na szczęście mleko zanika także mam nadzieję że mała sama sie odstawi..... Tylko ciekawe ile to jeszcze potrwa....